Deze kerstfilms komen binnenkort naar Netflix!

Het is bijna zover: de tijd voor kerstfilms! Dit najaar komen er weer mooie verhalen op de streamingdienst die je in de sfeer brengen voor de feestdagen. Pak er een warme deken bij en een kop chocomelk en je hebt alles wat je nodig hebt tijdens de koudere dagen. Ben je benieuwd welke kerstfilms op Netflix verschijnen? Speciaal voor onze lezers hebben we ze op een rijtje gezet. Wel zo makkelijk, toch? 

Familie Claus 3 (releasedatum onbekend)
De eerste in het rijtje van aankomende kerstfilms op Netflix: Familie Claus 3. In het vervolg op ‘De Familie Claus 2’ organiseert mama een skivakantie in de bergen, tijdens de kerstperiode… Opa en Jules moeten daarom stiekem vanuit het hotel opereren om het kerstfeest alsnog door te kunnen laten gaan. De twee mannen zijn daardoor nogal afwezig tijdens de vakantie waar ze eindelijk weer eens samen zouden moesten zijn. Kleine zus Noor mist haar broer en besluit hem overal te volgen. Als zij de kerstwereld ontdekt, is de chaos compleet. Want waarom zou zij geen kerstvrouw mogen zijn, net zoals haar grote broer? De releasedatum van Familie Claus 3 is nog niet bekend. Deel 1 en 2 kwamen allebei op 7 december uit, respectievelijk in 2020 en 2021. 

Bron: Netflix

Falling for Christmas (10 november)
Een andere aankomende kerstfilms op Netflix is Falling for Christmas. In deze film volgen we Sierra in de dagen voor Kerst. De jonge, verwende en net verloofde erfgename wordt slachtoffer van een ski-ongeluk, waardoor ze last van geheugenverlies krijgt. Ze ontmoet lodge-eigenaar Jake en zijn dochter, die Sierra onder hun hoeden nemen. 

Bron: Netflix 

The Noel Diary (24 november)
Naar deze aankomende kerstfilm kijken veel fans al uit! Driving home for Christmas - dat doet bestsellerauteur Jacob Turner. Hij moet de nalatenschap van zijn moeder regelen, maar stuit op een dagboek met geheimen uit het verleden. Samen met Rachel, waar ook geheimen van boven water komen, gaat hij op onderzoek uit. 

Bron: Netflix

Christmas With You (17 november)
In deze romcom vertrekt Angelina, een popster, naar een klein stadje naast New York. Ze wil de wens van een jonge fan vervullen. Hier vindt ze niet alleen de inspiratie om nieuw leven in haar carrière te blazen, maar maakt ze ook kans op ware liefde.  

Bron: Netflix

Scrooge: A Christmas Carol (2 december)
Over kerstfilms op Netflix gesproken: Scrooge! De wereldberoemde A Christmas Carol van Charles Dickes komt binnenkort naar de streamingdienst. Deze herfilming gaat over het bekende verhaal van Scrooge, een onvriendelijke man die nog maar één kerstavond heeft om zijn verleden onder ogen te zien en een betere toekomst op te bouwen.

Bron: Netfli

Lees ook: 40 Hallmark kerstfilms die we kunnen verwachten!

Nieuwste artikelen

  • The Mummy ster Brendan Fraser maakt graag nog een vervolg

  • Dit is waar de kinderen uit kerstfilms nu zijn

  • Dit is de release datum van Shadow and Bone seizoen 2 + eerste beelden

  • Genoeg gezegd – Karen Rose

  • Nee! Kerstklassieker The Holiday krijgt toch geen vervolg

Gerelateerde artikelen

  • Waar is 'The Vampire Diaries' cast nu?

  • CoffeeCompany Book Award: Ben jij het nieuwe schrijftalent van Nederland?

  • Dief in de straat! - Anke Kranendonk

Zoek in artikelen