Film top 6: februari 2018

Elke maand komen er weer zoveel leuke series en films uit, zowel in de bioscoop als op dvd. Ook februari heeft ons weer veel moois te bieden om de kortste maand van het jaar mee door te komen. Maar welke wil je nu echt niet missen en welke kan je beter overslaan? Chicklit zet de leukste films van de maand januari op een rijtje! 

Maze Runner: The Death Cure

Bioscoop

In de epische finale van de Maze Runner saga leidt Thomas (Dylan O’Brien) zijn groep ontsnapte Laarders op hun laatste en gevaarlijkste missie tot nu toe.

Om hun vrienden te redden, moeten ze inbreken in de legendarische Laatste Stad. Dit door WCKD gecontroleerde labyrint is misschien wel het meest dodelijke doolhof van allemaal. Iedereen die er levend uitkomt, zal antwoorden krijgen op de vragen die de Laarders hebben sinds ze voor het eerst in het doolhof arriveerden. 

Fifty Shades Freed

Bioscoop

Anastasia en Christian zijn nu officieel Mr. en Mrs. Grey en Christian neemt zijn vrouw mee op een luxe huwelijksreis. Ze beginnen hun nieuwe leven als pasgetrouwd stel en denken hun duistere verleden achter zich gelaten te hebben. Na hun huwelijksreis koopt Christian een nieuw huis voor ze en alles lijkt op rolletjes te lopen. Ze zijn gelukkiger en verliefder dan ooit en genieten met volle teugen van elkaar, het lijkt bijna te mooi om waar te zijn. Helaas is dit ook het geval... Ana treedt in haar rol als Mrs. Grey en het pasgetrouwde stel lijkt eindelijk een stabiel leven op te bouwen. Maar ook in Fifty Shades Freed blijkt dat ze hun verleden niet kunnen ontsnappen en komen er opnieuw duistere figuren op hun pad...

The Big Sick

DVD

Na een one-night stand zijn de New Yorkse stand-up comedian Kumail (Kumail Nanjiani) en Emily (Zoe Kazan) smoorverliefd op elkaar. Het enige probleem: Kumail verzwijgt zijn vriendin voor zijn traditionele Pakistaanse ouders. Die zien hun zoon toch liever trouwen met een Pakistaans meisje. Wanneer Emily hierachter komt wil ze Kumail nooit meer zien. Maar dan wordt Emily plots zo ziek dat ze in een coma belandt. Terwijl de artsen een oplossing zoeken wijkt Kumail geen moment van haar zijde, tot grote ergernis van Emily's excentrieke ouders (Ray Romano en Holly Hunter). Beetje bij beetje ontstaat er een band tussen Kumail en Emily's ouders die hun leven voorgoed zal veranderen. The Big Sick is het waargebeurde liefdesverhaal van comedian Kumail Nanjiani en zijn vrouw. De film vertelt op hilarische en ontroerende manier hun gevecht tussen liefde en familietradities.

Lees hier de recensie

Madiba

DVD

Madiba is de naam van Nelson Mandela's stam. Het was ook zijn bijnaam, voorbehouden aan vertrouwelingen, vrienden en bondgenoten. Deze zesdelige miniserie vertelt het verhaal van Nelson Mandela door zijn meest intieme relaties, vriendschappen en politieke allianties. In het bijzonder de twee mannen die aan zijn zijde bleven gedurende zijn legendarische strijd tegen de onderdrukking en zijn meest duistere periode. Een meeslepende serie met een glansrol voor Laurence Fishburne!

Lees hier de recensie

Logan Lucky

DVD

Zijn nieuwe actiefilm vertelt het verhaal van de broers Jimmy (Channing Tatum) en Clyde Logan (Adam Driver) die een plan bedenken om een overval te plegen tijdens de legendarische Coca Cola Cup NASCAR-race. Daarvoor schakelen ze de hulp in van de platinablonde kluiskraker Joe Bang (Daniel Craig). Het enige probleem is dat hij nog achter de tralies zit.

Wat volgt is een spectaculaire ontsnapping uit de gevangenis en een krankzinnige poging om er met de buit vandoor te gaan. Dit alles gebeurt met een hilarisch 'Southern'-accent en ronkende motoren op de achtergrond.

Lees hier de recensie

Trollenjagers - Seizoen 1

DVD

Uit het creatieve brein van bekroonde filmmaker Guillermo del Toro ontstaat een episch verhaal waarin twee werelden samen komen. Als Jim, een doodgewone jongen, per toeval een mysterieus amulet vindt, verandert zijn leven drastisch en wordt hij de beschermer van twee werelden. Hij ontdekt dat er een geheime beschaving van machtige trollen onder zijn dorpje Arcadia leeft. Met zijn amulet speelt hij een cruciale rol in het eeuwenoude gevecht tussen goed en kwaad. Jim zal er alles aan doen om de wereld te redden, na de gymles. Spannend en vol humor; Trollhunters is een nieuw pareltje van DreamWorks voor het hele gezin!

Lees hier de recensie

 

Welke film of serie uit deze top 6 ga jij in februari kijken?

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Film top 6: juni 2017

  • Film top 6: april 2017

  • Film top 6: juni

  • Film top 6: juli 2016

  • Film top 6: maart

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen