Film top 6: juni 2018

Er is een nieuwe maand aangebroken en zoals altijd gaan wij die weer beginnen met allemaal nieuwe, leuke films! Welke films wil je nou echt niet missen en welke kan je beter overslaan? Chicklit zet de leukste films van de maand juni voor je op een rijtje. En het zijn stuk voor stuk echte aanraders. Sommige kan je lekker thuis op de bak kijken en voor de anderen moet je een avondje naar de bioscoop. Het is allebei hartstikke leuk om te doen!

Film top 6: juni 2018

Deadpool 2

Bioscoop

Na een bijna fatale aanval van een koe overleefd te hebben worstelt een misvormde cafetaria-kok om zijn droom te verwezenlijken. Hij wil de populairste barman van Marberry worden terwijl hij ook probeert om te gaan met zijn verloren gevoel voor smaak. Als hij probeert zijn zin in het leven terug te vinden, moet hij het opnemen tegen ninja's, de yakuza en ander gespuis. Als hij de wereld overtrekt om het belang van familie, vriendschap en smaak te ontdekken probeert hij de felbegeerde titel van beste geliefde ter wereld te bemachtigen.

Film top 6: juni 2018

Solo: A Star Wars Story

Bioscoop

Stap in de Millennium Falcon en reis naar een sterrenstelsel ver, ver weg in Solo: A Star Wars Story, een geheel nieuw avontuur met de meest geliefde schurk in de Melkweg. Door een reeks uitdagende escapades diep in een donkere en gevaarlijke criminele onderwereld ontmoet Han Solo zijn machtige toekomstige copiloot Chewbacca en ontmoet de beruchte gokker Lando Calrissian tijdens een reis die de loop zal bepalen van een van de meest onwaarschijnlijke helden van de Star Wars-saga.

Film top 6: juni 2018

Wonderstruck

DVD

Een jongen, Ben, verlangt in de jaren '70 naar de vader die hij nooit heeft gekend. Een doof meisje, Rose, houdt in de jaren '20 nauwkeurig een plakboek bij van het leven van een mysterieuze actrice. Wanneer Ben een mysterieuze aanwijzing ontdekt in de kamer van zijn moeder en Rose op een ochtend een aanlokkelijke krantenkop leest, besluiten beide kinderen op zoek te gaan naar datgene wat ze missen. Met het adembenemende Wonderstruck tekent Todd Haynes (Carol, Far From Heaven) voor zijn meest ambitieuze film tot op heden. Op virtuoze wijze brengt Haynes je terug naar de magie van de kindertijd. Het scenario van Wonderstruck is, net als Marin Scorsese's Hugo, gebaseerd op een boek van Brian Selznick.

Lees hier de recensie.

Film top 6: juni 2018

Three billboards outside Ebbing, Missouri

DVD

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri is een donker en komisch drama van Oscar®winnaar Martin McDonagh (In Bruges). Nadat er maanden voorbijgaan zonder dat er een dader wordt gevonden in de moordzaak van haar dochter, neemt Mildred Hayes (Oscar®winnares Frances McDormand) een gedurfde stap. Ze laat drie controversiële boodschappen op reclameborden plaatsen langs de weg richting haar dorp gericht aan het gerespecteerde politiehoofd, William Willoughby (Oscar® genomineerde Woody Harrelson). Wanneer politieagent en tweede in lijn Dixon (Sam Rockwell), een onvolwassen moederskindje met een voorliefde voor geweld, erbij betrokken raakt, wordt de strijd tussen Mildred en Ebbing’s ordehandhaving alleen maar heftiger. Winnaar in de categorie ‘Beste Scenario’ tijdens het filmfestival van Venetië.

Lees hier de recensie.

Film top 6: juni 2018

Cars 3 

DVD

Door een nieuwe generatie razendsnelle racers komt de legendarische carrière van Bliksem McQueen onverwachts tot een einde.

Verslagen, maar vastberaden om terug te keren naar zijn geliefde sport, heeft hij de hulp nodig van de enthousiaste, jonge race technicus Cruz Ramirez. Samen met haar - en de hulp uit andere, onverwachte hoeken - wil Bliksem laten zien dat #95 nog lang niet klaar is met racen. En dit wil hij bewijzen in de allergrootste arena van de Piston Cup tot nu toe!

Lees hier de recensie.

Film top 6: juni 2018

Only the Brave

Bioscoop

Only the Brave, gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Hotshots van Granite Mountain, is het heroïsche verhaal van een eenheid van lokale brandweerlieden.

Zij zijn door hoop, vastberadenheid, opoffering en de drang om families, gemeenschappen en ons land te beschermen een van de meest elite brandbestrijdings teams in het land geworden. Terwijl de meesten van ons voor gevaar vluchten, rennen ze erheen - ze waken over onze levens, onze huizen, alles wat we dierbaar zijn, omdat ze een unieke broederschap smeden die in focus komt met één noodlottig vuur.

 

Welke films ga jij in juni kijken?

Nieuwste artikelen

  • Spelen met vuur - Lina Bengtsdotter

  • Hoe ik mijn eigen moord oploste - Kristen Perrin

  • Broer, moordenaar - Ellen Heijmerikx

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

Gerelateerde artikelen

  • Film top 6: juni 2017

  • Aankomende superheldenfilms

  • Film top 6: april 2017

  • Film top 6: juni

  • Recensie: Pitch Perfect 2 (BIOS)

Zoek in artikelen