Film & Serie Top 6: oktober 2022

We beginnen de maand weer met nieuwe films en series! Weet je niet wat je moet kijken in oktober of wil je weten welke film of serie je echt niet kan missen? Wij zetten de leukste films en series voor jullie op een rijtje. Denk aan het vervolg op Hocus Pocus of het tweede seizoen van Winx! Mocht je deze films of series nog niet gezien hebben, raden wij ze je van harte aan om in oktober te kijken!

 

Hocus Pocus 2 (Disney+)

In dit vervolg volgen we drie jonge vrouwen die per ongeluk de heksensusters Sanderson terugbrengen naar het moderne Salem. Het is nu aan hen de taak om de heksen te stoppen voordat ze de wereld verwoesten...

Do Revenge (Neflix)

De populaire Drea wil wraak op haar vriend voor het publiceren van haar sekstape, en uitwisselingsstudent Eleanor wordt achtervolgd door een gerucht. De twee tieners werken samen om actie te ondernemen tegen hun kwelgeesten.

Die Kaiserin (Netflix)

Als de rebelse Elisabeth verliefd wordt op keizer Frans en zijn onverwachte bruid wordt, komt zij terecht in een wereld van intriges en spanningen aan het Weense hof. 

A Jazzman's Blues (Netflix)

Dit meeslepende drama gaat over volwassen worden. Een jong stel beleeft een verboden romance in het Diepe Amerikaanse Zuiden van de jaren 40. A Jazzman's Blues ontrafelt veertig jaar aan geheimen en leugens, begeleid door juke joint blues in het diepe zuiden.

Moonfall (Netflix)

Een mysterieuze kracht verbant de maan uit zijn baan om de aarde, wat grote gevolgen voor de aarde heeft. Jo Fowler van NASA is er van overtuigd dat ze de wereld kan redden voor de aarde geraakt wordt. Helaas zijn er maar twee mensen die haar geloven, namelijk Brian Harper en K.C. Houseman. De drie gaan de ruimte in om te voorkomen dat de wereld vergaat, maar komen er vervolgens achter dat de maan niet bepaald is wat we dachten dat hij was.

Fate: The Winx Saga - Seizoen 2 (Netflix)

In seizoen 2 zal Bloom meer leren over hoe ze haar krachten moet beheersen en gebruiken, terwijl ze samen met de rest van haar elfenvriendinnen het kwaad dat nog steeds heerst op Alfea en in de rest van de Andere Wereld moet zien te verslaan.

Lees ook: 12 romantische fantasy series

Nieuwste artikelen

  • De vergeten vrouwen- Kristin Hannah

  • Een dag om nooit te vergeten – Jill Mansell

  • Vliegen als een bij - Roland Schimmelpfennig

  • De Italiaanse droom - Jo Thomas

  • Het groentebakboek - Lina Wallentinson

Gerelateerde artikelen

  • Nieuw: Pride and Prejudice and Zombies

  • Dit kunnen we verwachten in de season finale van het állerlaatste seizoen van Bones

  • Recensie: De jongen in de sneeuw - Samuel Bjørk

Zoek in artikelen