Film & Serie Top 6: februari 2023

De maand februari is alweer aangebroken en bij een nieuwe maand horen natuurlijk ook nieuwe films en series om te kijken! Heb jij deze maand nog een paar avonden vrij? Dan raden wij je zeker aan om de onderstaande films en series eens te bekijken! Met deze film top 6 kom jij namelijk de maand wel door. 

That '90s show - seizoen 1 (Netflix)
De serie gaat over de tienerdochter van Eric en Donna, Leia Forman. Ze wordt gespeelt door Callie Haverda en we zien het personage als ze haar zomer doorbrengt bij haar opa en oma in hun huis in Point Place, Wisconsin. Ze ontmoet haar buurmeisje Gwen en wordt snel een onderdeel binnen een hechte groep. Ieder seizoen zal plaatsnemen in de zomer.

 


Lockwood & Co - seizoen 1 (Netflix)
Een meisje met buitengewone paranormale gaven en twee tienerjongens met een klein bureau dat op geesten jaagt, bestrijden de vele dodelijke geesten die door Londen rondwaren.

 

 

 


The Pale Blue Eye (Netflix)
Veteraan-detective Augustus Landor onderzoekt moorden, geholpen door een jonge cadet die uiteindelijk een wereldberoemde auteur zal worden, Edgar Allan Poe.

 

 

 

 


Your Place or Mine (Op Netflix vanaf 10 februari)
Deze romcom volgt twee mensen die met elkaar, voor een week, van leven gaan ruilen. Debbie en Peter zijn beste vrienden en totale tegenpolen. Debbie is een alleenstaande moeder die een routineus leven leidt en verlangt naar routine met haar zoon in Los Angeles. Peter vindt zijn leven als single kerel juist helemaal geweldig en leeft voor de afwisseling in New York. Als ze, à la The Holiday, een week lang van huis en leven ruilen, ontdekken ze dat wat ze denken dat ze willen misschien niet is wat ze echt nodig hebben. 


Bullet Train (DVD en vanaf 4 februari op Netflix)
In de film Bullet Train bevinden vijf huurmoordenaars zich in dezelfde trein. Het is een sneltreinvaart van Tokio naar Morioka met slechts een paar tussenstops. Ze blijken allemaal wat met elkaar te maken te hebben, maar met verschillende redenen. Hun missies blijken niet los van elkaar te staan. De film is gebaseerd op het boek Maria Beetle van Kōtarō Isaka (in het Engels uitgebracht als Bullet Train) en gaat over een ervaren moordenaar genaamd Ladybug. Ladybug wil stoppen met zijn werk, maar wordt opnieuw meegesleurd in het wereldje door Maria Bettle.Shotgun Wedding (Amazon Prime)
Tom, Darcy en hun families komen samen voor een ultieme bruiloft op een privé-eiland in de Filippijnen. Net als het paar koudwatervrees krijgt, worden de bruiloftsgasten gegijzeld. De piraten eisen 45 miljoen dollar van de rijke vader van Darcy.

 

 

 

 


Lees ook: Deze 10 films worden 10 jaar in 2023

Nieuwste artikelen

  • Boeken over magische scholen

  • Netflix maakt Frankenstein film met Guillermo Del Toro en sterrencast

  • Deze films en series worden in april van Netflix verwijderd

  • Winnen: 5x Vloek van vuur en schaduw van Emmy van Ruijven

  • Wondervrouwen - Stephanie Schuster

Gerelateerde artikelen

  • Spider-Man: No Way Home trailer onthuld

  • V2 - Robert Harris

  • How to Train Your Dragon 3 trailer

Zoek in artikelen