Film & Serie Top 6: oktober 2023

Er komen elke dag nieuwe series en films op ons af en soms is het onmogelijk om te kiezen. Laat je leiden door de tips in dit artikel en beleef op deze manier een fantastische kijk-maand!

One Piece (Netflix)

In deze live-action serie gaat de jonge piraat Monkey D. Luffy samen met zijn crew op avontuur. Ze zijn op zoek naar een schat, maar krijgen op hun reis wel te maken met enkele obstakels.

De serie is een adaptatie van één van 's werelds meest bekende manga's.

Lees hier onze recensie van One Piece

 

 

Love at First Sight (Netflix)

Twee jonge mensen ontmoeten elkaar op een vlucht en hebben duidelijk een connectie, maar wat als ze elkaar hierna nooit meer zien?

Liefde en lot komen samen in deze verfilming van een Young Adult roman.

 

 

 

The Continental: From the World of John Wick (Amazon Prime)

Het hotel voor huurmoordenaars, dat ook centraal staat in de andere John Wick-films, is een plek waar ze kunnen uitrusten zonder gevaar voor eigen leven.

New York, jaren 70. Winston Scott probeert naam te maken en aan de macht te komen in het Continental. Maar daarvoor moet hij eerst en vooral in leven kunnen blijven.

 

 

 

 

Virgin River seizoen 5 (Netflix)

Nu Jack weet dat hij niet de vader van de tweeling van Charmaine is en Mel haar baan besluit op te geven, breekt er een nieuwe tijd aan voor het koppel. Die nieuwe tijd breekt ook voor Preacher en Paige aan. Zullen ze eindelijk wat rust krijgen?

 

 

 

Het Gouden Uur (Netflix)

Rechercheur Mardik krijgt te horen dat een Afghaanse jeugdvriend van hem in Nederland is. Wanneer een dag later er een terroristische aanslag gepleegd wordt, moet Mardik meteen aan zijn vriend Faysal denken. Maar het is nog niet zo makkelijk om hem te pakken te krijgen...

 

 

 

Tár (Skyshowtime)

Lydia Tár is een begenadigd componist en dirigent. Wanneer ze de eerste vrouwelijke chef-dirigent wordt van een groot orkest legt dat heel veel druk op haar. En niet iedereen is haar welwillend gezind.

Nieuwste artikelen

  • De zeven - Rose Wilding

  • Dolende geesten – Hilda Spruit

  • Wie ik ben zonder jou - Susan Muskee

  • Hart van de Duistere - Beau Charlotte

  • Rendez-vous op Montmartre (Bestemming Parijs #2) - Mirjam Mieserius

Gerelateerde artikelen

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • Pikante films op Netflix

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

Zoek in artikelen