De Chicklit.nl Leesclub krijgt een make-over!

Je bent vast al bekend met de Chicklit.nl Leesclub, wie weet ben je zelfs al een keer deelnemer geweest. Vanaf deze week krijgt de Chicklit.nl Leesclub een make-over! De grootste verandering is dat we de leesclub gaan verhuizen naar het Chicklit.nl Forum en dat VIP-readers nu een platform krijgen waar ze makkelijk en gezellig bij elkaar kunnen komen. Maar ook dat er nu élke week nieuwe editie start! Opgeven
Wanneer er een nieuwe leesclub start, zal er een oproep worden geplaatst op Chicklit.nl. Per editie selecteren we steeds 10 VIP-readers, die een gratis exemplaar van het boek thuisgestuurd krijgen. Je kan je per editie steeds opnieuw opgeven, zodat jij zelf kunt bepalen voor welke editie en in welke periode jij beschikbaar bent. Hoe je je kan opgeven, staat vermeld in de betreffende oproep. Vanaf 3 juni verschijnen er weer oproepen voor nieuwe edities waarvoor je je kunt opgeven. 
 
Chicklit.nl Forum
Op het Chicklit.nl Forum wordt voortaan een speciaal plekje ingericht waar we de VIP-readers bij elkaar zullen roepen om gezamenlijk te kletsen over het boek. Na ontvangst van het (gratis) boek, zul je als VIP-reader twee weken de tijd krijgen het te lezen. In drie fases zal je gevraagd worden een aantal opdrachten uit te voeren.

Fase 1
Wanneer jij VIP-reader bent, zul je bij ontvangst van het boek gevraagd worden op het Chicklit.nl Forum jouw mening te delen over jouw eerste indruk van het boek. Bijvoorbeeld: Hoe bevalt de cover je? Trekt de achterflaptekst je? Wat zijn je verwachtingen? 

Fase 2
Vanaf het moment dat je het boek ontvangt, krijg je twee weken de tijd om het uit te lezen. In deze periode zul je als VIP-reader op het Chicklit.nl Forum jouw mening geven over jouw algemene indruk van het boek tot dusver. Ook krijg je de opdracht om minimaal drie posts te plaatsen op één van jouw social media-accounts. Laat bijvoorbeeld op Twitter weten welk boek jij aan het lezen bent, plaats de cover van het boek op Pinterest of zet een reactie op Facebook.

Fase 3
Nadat je klaar bent met lezen, zullen we op het forum nog een aantal dagen met de deelnemers in gesprek gaan over het boek. Wat vond je van het verhaal? Hoe leuk vond je de hoofdpersoon? Was het boek fijn om te lezen? We nemen gezamenlijk het boek onder de loep. Bovendien schrijf je als VIP-reader een eigen recensie over het boek, welke je als reactie bij het boek op Chicklit.nl plaatst. Ook kun je hem in je digitale boekenkast zetten en hem aan je favorietenlijstje toevoegen. 

Samenvatting
Nadat we uitgekletst zijn op het forum, verschijnt er op Chicklit.nl een samenvatting met de gemiddelde beoordeling van het boek door de VIP-readers. Hiermee is de leesclub met dat boek tot een einde gekomen. 

Voorwaarden
Als VIP-reader krijg je het boek gratis thuisgestuurd, in ruil voor een aantal simpele acties:
1) Je bent beschikbaar in de gestelde periode (zo''n 3 weken)
2) Je zult gedurende deze periode actief meedoen op het Chicklit.nl Forum
3) Je plaatst gedurende deze periode minimaal 3 posts op je social media-accounts
4) Je schrijft na afloop een recensie over het boek, welke je op Chicklit.nl plaatst


Wanneer je geen VIP-reader bent, ben je natuurlijk ook van harte welkom om vrijblijvend mee te kletsen op het forum. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Vanaf vrijdag 31 mei zal niemand minder dan Chantal van Gastel en haar boek Zwaar verguld de aftrap verzorgen! De VIP-readers zijn al gekozen, maar we zien jou natuurlijk ook graag op het forum. Zorg dat je erbij bent! 

Zwaar verguld!

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (109 stemmen)
 • Omschrijving:

  Eindelijk heeft Isa haar sprookjeseinde met haar grote liefde Ruben gekregen. Ze gaan trouwen! Voor het eerst in haar leven heeft Isa eigenlijk niets te wensen over. Maar dat geldt niet voor haar dierbare vrienden. Floor en Mas worden overvallen door de extreme vroeggeboorte van hun kindje. En Stijn heeft zijn werk in het buitenland, waar hij zo van houdt, opgegeven om te investeren in zijn relatie met Bram. Maar maakt dit hem wel echt gelukkig? Dan zijn er nog Isa’s ouders en schoonouders, die iets heel anders verstaan onder een kleine en intieme bruiloft dan het aanstaande paar zelf. Isa neemt zich voor haar grote dag door niets of niemand te laten verpesten. Zolang ze maar in die ene perfecte bruidsjurk past. Ze is vastbesloten om een happy end te krijgen, voor haar en al haar vrienden. Maar is dit wel voor iedereen weggelegd?

Meer info

Nieuwste artikelen

 • Water - Lara Reims

 • HIldes geluk - Marie Lamballe

 • De 21 allerbeste Netflix Original series ooit

 • Recensie: Twee zomers

 • Authentiek Japans thuis - Maori Murota

Gerelateerde artikelen

 • 10 jaar Chicklit.nl: dat is FEEST!

 • 12 x romantische boeken

 • Boeken top-5: De leukste series!

 • Mooie boekenquotes

 • Lisette Jonkman trakteert op GRATIS eBook van Festivalkriebels

Zoek in artikelen