Geef je op voor de Chicklit.nl Leesclub met 'Fluisternetwerk'

Het is weer tijd voor een nieuwe editie van de Chicklit Leesclub, waar we VIP-readers voor zoeken! Dit keer hebben we de roman Fluisternetwerk van Chandler Baker voor jullie in de aanbieding. Dit is een razendspannende roman voor liefhebbers van Liane Moriarty en de tv-serie Big Little Lies. Ben jij benieuwd naar deze actuele roman? Lees dan snel verder! Voor dit geweldige boek zoeken wij namelijk enthousiaste lezers! 

Houd jij van lezen en wil je actief meedoen met het beoordelen van een boek? Meld je dan nu aan om met deze editie van de Chicklit.nl Leesclub mee te doen!

Waar gaat Fluisternetwerk van Chandler Baker over?

‘Had maar naar ons geluisterd, dank zou dit niet gebeurd zijn…’

Sloane, Ardie, Grace en Rosalita werken al jaren bij Truviv, Inc. Het plotselinge overlijden van de directeur betekent dat hun baas, Ames, waarschijnlijk de leiding over het hele bedrijf zal overnemen. Ames wordt al jaren omringd door geruchten over hoe hij vrouwen behandelt. Deze geruchten zijn altijd genegeerd, onder de tafel geveegd door degenen hogerop.

Deze keer, als ze ontdekken dat Ames zich ongepast gedraagt, zullen ze het niet zomaar laten gaan. Deze keer is het genoeg geweest.

Het besluit van Sloane en haar collega’s ontketent een catastrofale in het kantoor. Leugens zullen worden ontmaskerd. Geheimen zullen worden onthuld. En niet iedereen zal het overleven. Al hun levens – als vrouwen, moeders, echtgenotes, vriendinnen, zelfs als tegenstanders – zullen dramatisch veranderen.

Fluisternetwerk    Chandler BakerBron: A.W. Bruna

Leesclub 

Ben jij ook zo benieuwd naar dit boek? Vanaf 17 september 2019 zal Fluisternetwerk van Chandler Baker zijn 3 weken lang door de Chicklit.nl Leesclub besproken worden. Wil jij meedoen met deze editie? Meld je dan nu aan en wie weet word jij uitgenodigd om als VIP-reader het boek gratis te lezen en je mening te geven via onze Facebookgroep. Je kan HIER lid worden van de Chicklit.nl Leesclub op Facebook.

VIP-readers

De VIP-readers worden op 12 september 2019 gekozen.

Elke editie worden 10 VIP-readers gevraagd om het boek te lezen. Je krijgt daar 3 weken de tijd voor. Als VIP-reader krijg je het boek gratis thuisgestuurd, in ruil voor een aantal simpele acties (en voorwaarden):

1) Je bent beschikbaar van 17 september tot 9 oktober 2019

2) Je zult gedurende deze periode actief meedoen op de Facebookgroep van Chicklit en alle fases beantwoorden.

3) Je plaatst gedurende deze periode minimaal 1 post op je social media account

4) Je schrijft na afloop een recensie over het boek, welke je op Chicklit.nl en in de Facebookgroep plaatst

Aanmelden 

Om in aanmerking te komen voor deze editie, moet je je aanmelden onder het bericht in de Facebookgroep. Dat kan HIER. Rond 12 september 2019 selecteren we 10 VIP-readers. Dus houd de Facebookgroep in de gaten, want we maken onder het Facebookbericht bekend wie wij hebben uitgekozen om mee te lezen! Wij hebben dan zo snel mogelijk je akkoord en adres nodig om het boek te versturen. Het boek zal namelijk al op 17 september 2019 verstuurd worden naar de VIP-readers (dit is onder voorbehoud). Dus als je niet voor 15 september 2019 het berichtje op Facebook hebt beantwoord dan moeten we helaas iemand anders zoeken! 

Wanneer je geen VIP-reader bent, ben je natuurlijk ook van harte welkom om vrijblijvend mee te kletsen op de Facebookgroep van Chicklit.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • In gesprek met Myrthe van der Meer

  • Lisette Jonkman trakteert op GRATIS eBook van Festivalkriebels

  • Chicklit.nl boek van het jaar 2018: stem op jouw favoriet!

  • Share & win: Daar sta je dan {afgelopen}

  • Coupé N° 6

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen