Dit is de echte naam van Jughead Jones

Jughead Jones, de mysterieuze, maar lieve badboy uit Riverdale. Wij zijn dol op hem. Maar waarom heeft Cole Prouse zijn personage, Jughead, zo’n gekke naam? Wij zijn erachter gekomen dat zijn echt naam heel anders is! Net als die van zijn zusje, Jellybean. De vraag die volgt is: waarom? Hieronder de details én antwoorden op deze vraag.

Dit is de echte naam van Jughead Jones Bron: Netflix

Riverdale is, voor velen, dé hitserie van dit moment. De serie, die gebasseerd is op stripboeken, heeft voor het personage van Cole, een bijnaam gebruikt. Hij heeft dus helemaal niet zo'n gekke naam, of toch wel? Jughead zijn echte naam is blijkbaar: Forsythe Pendleton Jones III. Dit klinkt als een hele belangrijke, rijke naam, die moeilijk uit te spreken is. De serie geeft nog geen duidelijkheid over deze ‘fancy’ naam, dus of dit waar is weten we niet. Naast Jughead heeft ook zijn zusje zo’n gekke naam, Jellybean. Ook dit is een bijnaam die de serie heeft toegevoegd. Haar echte naam is namelijk Forsythia.

Dit is de echte naam van Jughead Jones Bron: Netflix 

In de serie blijken deze namen hartstikke normaal te zijn voor iedereen, terwijl wij het wel een beetje zielig zouden vinden als dit geen bijnamen bleken te zijn. Maar de kans dat het in de serie hetzelfde werkt als in de stripboeken is groot. Wij zijn erg benieuwd, maar er is dus een grote kans dat deze gekke namen, gelukkig, niet op hun geboortecertificaten staan.  

Maar naast Jughead en Jellybean heeft ook hun vader een gekke naam. Vader Jones heet namelijk FP. Zou dit staan voor Forsythe Pendleton Jones? Het is zeer waarschijnlijk. Misschien is Jughead zijn bijnaam wel ontstaan, zodat hij niet in verband gelegd kan worden met zijn vader, die af en toe criminele activiteiten vertoond. Dit zou best een slimme actie zijn, maar dan alsnog hadden ze misschien een betere bijnaam kunnen kiezen… 

Dit is de echte naam van Jughead Jones Bron: Netflix

Wat vind jij van deze bijnaam?

Bron: Netflix en Bustle 

Lees ook: Riverdale Cheryl over haar nieuwe vlam en de meest sexy aflevering ooit

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Deze acteurs werden tijdens de opnames vervangen

  • De leukste tv-series voor Young Adult liefhebbers

  • Waar kennen we de Riverdale cast nog meer van?

  • Release datum seizoen 2 van Riverdale op Netflix is bekend

  • Deze films en series verschijnen in mei op Netflix

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen