• Home
  • Nieuws
  • Er is een nieuwe, magische 'Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald' trailer verschenen

Er is een nieuwe, magische 'Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald' trailer verschenen

Accio trailer! Eindelijk is het zover, de trailer voor Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald is uitgekomen. Het langverwachte vervolg op het eerste deel laat ons terugkeren naar de magische wereld van Newt Scamander. Dit keer zal Grindelwald uiteraard een grote rol gaan vervullen, maar er zullen ook een paar interessante nieuwe personages ten tonele verschijnen…

In de trailer zien we een jonge Newt Scamander die van professor Dumbledore les krijgt in Verweer tegen de Zwarte Kunsten. In deze les leert hij hoe je een boggart (boeman) moet verslaan. Het blijkt al snel dat de grootste angst van Newt is om in een kantoor te moeten werken. We weten dat Newt’s angst gelukig niet uit is gekomen en dat hij de wereld over reist om magische beesten te verzorgen en op te sporen. In de Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald trailer is verder te zien hoe Newt en Dumbledore samenwerken om Grindelwald op te sporen. Ondertussen probeert Grindelwald weer aan de macht te komen in de tovernaarswereld.

Ook de ingewikkelde relatie tussen Dumbledore en Grindelwald lijkt in de nieuwe trailer aan bod te komen. We zien Dumbledore voor de Mirror of Erised (Spiegel van Neregeb) staan waarin hij Grindelwald ziet. Zoals je misschien wel weet laat de Mirror of Erised aan de persoon die ervoor staat zien wat hij of zij het meest begeert. Zou dit betekenen dat de relatie tussen Gindelwald en Dumbledore toch aan bod zal komen?

Voor de Harry Potter fans is er aan het eind van de trailer nog een grote verassing te beleven. Niemand minder dan Nicolas Flamel, die we allemaal kennen als de alchemist die de Steen der wijzen heeft gemaakt, maakt zijn opwachting in de film! Wat zijn rol zal zijn in het verhaal zal nog moeten blijken.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de trailer? Bekijk hem dan snel hieronder!

Ook is er een nieuwe poster vrijgekomen van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald. Alle personages die een belangrijke rol spelen staan erop afgebeeld, evenals het symbool van de Deathly Hallows...

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald trailer

Bron: Warner Bros

Fantastic Beasts: The crimes of Grindelwald zal vanaf 15 november 2018 in de Nederlandse bioscopen verschijnen!

Wat vond jij van de Fantastic Beasts: The crimes of Grindelwald trailer?

Bron: Entertainment Weekly, IMDB, the verge.

Lees ook: Jonge Newt Scamander in nieuwe foto Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Nieuwste artikelen

  • Slag of stoot - Meghan Quinn

  • De vergeten vrouwen- Kristin Hannah

  • Een dag om nooit te vergeten – Jill Mansell

  • Vliegen als een bij - Roland Schimmelpfennig

  • De Italiaanse droom - Jo Thomas

Gerelateerde artikelen

  • Verrassende, sensationele 'Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald' trailer

Zoek in artikelen