• Home
 • Nieuws
 • Wat is Nagini's rol in Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald?

Wat is Nagini's rol in Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald?

In de Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald trailer stond ons een grote onthulling te wachten! We kregen namelijk eindelijk te zien welk personage Claudia Kim in de film gaat spelen en zoals sommige fans al hadden verwacht is zij Nagini. Wij kennen haar als de moordslang (en gruzielement) van Voldemort, maar in Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald krijgen we een heel andere Nagini te zien!

Dat Nagini eigenlijk een vrouw met een bloedvloek is, is misschien wel het best bewaarde geheim van de Harry Potter-serie geweest! J.K. Rowling heeft 20 jaar lang verzwegen wie Nagini nou eigenlijk is. Maar nu weten we eindelijk dat Nagini eigenlijk een Maledictus is. In een tweet op Twitter liet J.K. Rowling weten dat de bloedvloek altijd van moeder op dochter wordt overgedragen. En dat de bloedvloek al vanaf de geboorte aanwezig is.

In de Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald trailer zien we dat Nagini een act voor Dreuzels opvoert in Circus Arcanus. Tijdens haar optreden verandert zij in een slang! In een interview met Entertainment Weekly laat Claudia Kim weten dat Nagini eigenlijk helemaal geen slechterik is. Ook al zou je misschien iets anders verwachten van de slang die in Harry Potter Snape vermoordt.

In Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald gaan we een hele andere kant van Nagini te zien krijgen en dat gaat vast erg interessant worden. Nagini zal een kwetsbare en geweldige vrouw blijken te zijn, die niks liever wil dan leven. Ze wil ontzettend graag menselijk blijven, ook al staat de bloedvloek dat een beetje in de weg. Er komt namelijk ooit een moment dat Nagini niet meer terug in een mens kan veranderen en voor altijd een slang blijft. In Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald krijgen we te zien dat ze minder controle heeft over het veranderen dan ze zou willen.

Nagini Fantastic Beasts: The Crimes of GrindelwaldBron: Warner Bros.

Dit laatste komt ons natuurlijk een beetje bekend voor, ook Credence Barebone (Ezra Miller) heeft hier last van. Nadat hij Manhattan verwoest heeft, sluit hij zich ook aan bij Circus Arcanus en bouwt een vriendschap op met Nagini. Claudia Kim omschrijft Nagini als de enige vriend van Credence. Hij is erg speciaal voor aan, omdat hij haar aanmoedigt om haar krachten te gebruiken! Hoe zij samen in de strijd met Gellert Grindelwald staan, is nog niet bekend. Daarvoor moeten we nog even geduld hebben.

Wat vind jij ervan dat Nagini te zien is in Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald?

Bron: ew.com, Warner Bros.

Lees ook: Zoë Kravitz vertelt over haar Fantastic beasts' personage Leta Lestrange

Nieuwste artikelen

 • De leukste Perkamentus memes

 • De beste sterke vrouwelijke hoofdrollen in een fantasyboek

 • 15 herkenbare tweets over het vertrek van Regé-Jean Page uit Bridgerton

 • Zo staat het ervoor met deze boekverfilmingen o.a. Huis van nacht, Clueless en Hitchhikers Guide to the Galaxy

 • Ik vergeet je niet - Gillian King

Gerelateerde artikelen

 • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

 • Er komt een nieuwe, échte Harry Potter-film!

 • 100 dingen die je nog niet wist over Harry Potter

 • 30 cadeaus voor Harry Potter fans

 • Deze Harry Potter referenties in Fantastic Beasts zijn jou waarschijnlijk nog niet opgevallen

Zoek in artikelen