• Home
  • Nieuws
  • Ophef om professor McGonagall in 'Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald'

Ophef om professor McGonagall in 'Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald'

Nog maar eventjes geduld en dan verschijnt eindelijk de langverwachte film Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald in de bioscopen! Hoe dichter we bij de release zijn hoe meer informatie er nog vrijgegeven wordt. Zo onthulde J.K. Rowling laatst al nieuwe informatie over de film en leerden we al iets meer over Nagini. Nu heeft Warner Bros nog een onthulling gedaan; professor McGonagall zal te zien zijn in Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald. En de fans zijn niet blij.

Ja dat hoor je goed! Niemand minder dan de geliefde professor McGonagall zal haar opwachting gaan maken in Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald. Helaas zal Dame Maggie Smith deze rol niet vertolken, aangezien de film zich afspeelt voor de Harry Potter films. De actrice Fiona Glascott zal deze rol op zich gaan nemen. Maar de fans zijn helemaal niet blij met deze onthulling! Dit komt omdat de Fantastic Beasts film ingaat tegen de informatie die we al hebben over professor McGonagall.

Bron: Warner Bros

Hoe zit het precies? Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald speelt zich af rond het jaar 1927. Volgens het boek Harry Potter en de orde van de Fenix en volgens de website Pottermore studeerde McGonagall af in 1954 van Zweinstein. Daarna heeft ze twee jaar bij Het Ministerie van Toverkunst gewerkt voordat ze in 1956 als lerares Transfiguratie begon op Zweinstein. Als professor McGonagall in 1954 afstudeerde, dan is ze geboren in 1935. Dus tijdens de gebeurtenissen van The Crimes of Grindelwald is professor McGonagall nog helemaal niet geboren!

Maar J.K. Rowling kennende zou het zomaar kunnen dat hier nog een heel andere draai aan gegeven wordt. Op 14 november weten we het antwoord, dan draait Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald in de bioscopen!

Wat vind jij ervan dat professor McGonagall te zien is in Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald?

Bron: IMDB, Warner Bros, Popsugar, Screenrant, cosmopolitan

Lees ook: Dit is het huis van Nicholas Flamel in Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • Er komt een nieuwe, échte Harry Potter-film!

  • 100 dingen die je nog niet wist over Harry Potter

  • 30 cadeaus voor Harry Potter fans

  • Deze Harry Potter referenties in Fantastic Beasts zijn jou waarschijnlijk nog niet opgevallen

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen