Dit is de nieuwe Mowgli trailer

We kennen bijna allemaal wel het verhaal van de Jungle Book over het jongetje Mowgli die opgevoed wordt door de wolven. In 2016 kwam er een nieuwe live action film over dit verhaal uit getiteld The Jungle Book. Nu wordt het verhaal opnieuw in een nieuw jasje gestoken in de film Mowgli. Na de eerte trailer, is nu ook de tweede trailer vrijgegeven en die belooft al veel goeds!

Mowgli zou in eerste instantie geproduceerd worden door Warner Bros, maar de film liep veel vertraging op en is uiteindelijk overgekocht door Netflix eerder dit jaar. Mowgli, die geregisseerd zal worden door Andy ‘Gollum’ Serkis, zal een meer duistere kant op gaan dan de originele Disney film. Mowgli zal meer gebaseerd zijn op het boek The Jungle Book van Rudyard Kipling. Het wordt dus geen remake van de originele Disney film.

Bron: Netflix

In de film is te zien hoe Mowgli opgevoed wordt als baby door een groep wolven, de panter Bagheera en de beer Baloo. Mowgli wordt bedreigd door de tijger Shere Khan waarna Bagheera Mowgli vertelt dat hij terug moet keren naar de mensenwereld voor zijn eigen veiligheid. Maar dan wordt Mowgli gevangengenomen door de lokale bevolking en blijkt de overgang tussen de dierenwereld naar de mensenwereld toch niet zo makkelijk te zijn. Zo zegt Mowgli in de trailer: “I am not a man, but neither am I a wolf.”

Bekijk de trailer nu snel hieronder!

Andy Serkis heeft in Mowgli veel gebruik gemaakt van motion capture. Andy Serkis is geen vreemde met motion capture, hij gebruikte dit al voor onder andere zijn rol als Gollum in The Lord of the Rings. In Mowgli zullen ook veel bekende acteurs te zien/te horen zijn. Zo zal Andy Serkis zelf de rol van Baloo op zich nemen. Verder speelt Christian Bale de rol van Bagheera, Cate Blanchet speelt de slang Kaa en Benedict Cumberbatch neemt de rol van de tijger Shere Khan op zich. Mowgli zelf wordt gespeeld door Rohan Chand.

Mowgli zal vanaf 7 december te zien zijn op Netflix.

Wat vind jij van de Mowgli trailer?

Bron: Netflix, Entertainment weekly

Lees ook: Dit zijn de aankomende Disney films!

Nieuwste artikelen

  • Spelen met vuur - Lina Bengtsdotter

  • Hoe ik mijn eigen moord oploste - Kristen Perrin

  • Broer, moordenaar - Ellen Heijmerikx

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

Gerelateerde artikelen

  • De mooiste real-life Disney sprookjes

  • 5x Disney die zijn tekeningen hergebruikt

  • De leukste audioboeken op Spotify

  • De trailer van The Little Mermaid is er – zonder Ariel

  • Nog een Pretty Little Liars promo!

Zoek in artikelen