• Home
  • Nieuws
  • De eerste Pretty Little Liars: The Perfectionists trailer

De eerste Pretty Little Liars: The Perfectionists trailer

In 2017 werd alweer de laatste aflevering van Pretty Little Liars uitgezonden. Gelukkig is er voor de fans van deze serie goed nieuws! Eerder werd er al bekend gemaakt dat er een spin-off zou gaan komen. Deze spin-off, genaamd Pretty Little Liars: The Perfectionists, is gebaseerd op de gelijknamige boekenserie van Sara Shepard. De eerste trailer van de spin-off is nu vrijgegeven en wij kunnen je alvast vertellen dat de trailer er razend spannend uitziet!

In Pretty Little Liars: The Perfectionists keren twee oude bekenden terug, namelijk Mona Vanderwaal en Alison DiLaurentis. De spin-off zal net als Pretty Little Liars geregisseerd worden door I. Marlene King. Van de spin-off is er ook al de eerste synopsis vrijgegeven. Deze luidt als volgt: ‘De serie speelt zich af in de stad Beacon Heights. In deze stad lijkt alles perfect, maar niets is wat het lijkt. De stress om perfect te moeten zijn leidt tot de eerste moord in Beacon Heights. Achter elke perfectionist schuilt een geheim.’

De Pretty Little Liars: The Perfectionists trailer begint met een voice-over die zegt: ‘Is it okay to murder a murderer?’ De trailer begint dus met de vraag of het juist is om een moordenaar te vermoorden. Vervolgens zien we hoe er een lijk geborgen wordt en Alison DiLaurentis die naar de plaats delict toeloopt. De gehele trailer heeft een duister tintje.

Ben je benieuwd geworden naar de Pretty Little Liars: The Perfectionists trailer? Bekijk hem snel hieronder:

Pretty Little Liars: The perfectionists zal vanaf 20 maart in Amerika op de zender Freeform worden uitgezonden. Of en wanneer de serie in Nederland te zien zal zijn is nog niet bekend gemaakt.

Ga jij Pretty Little Liars: The Perfectionists kijken?

Bron: Entertainment weekly, Freeform

Lees ook: 10 acteurs die auditie deden voor een andere rol dan waarin ze zijn gecast

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Startdatum seizoen 7 Pretty Little Liars bekend!

  • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

  • Antwoorden op al je PLL vragen

  • De première datum van PLL is bekend!

  • De trailer van Seizoen 7 van Pretty Little Liars is hier!

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen