The kissing Booth 2 komt eraan

Hebben jullie ook zo genoten van de film The Kissing Booth?! Deze romantische komedie, die gebaseerd is op het gelijknamige young adult boek van Beth Reekles, is de perfecte film voor een gezellige filmavond. Niet gek dus dat deze Netflix original film zo populair is. Netflix heeft nu bekend gemaakt dat er een The Kissing Booth 2 in de maak is!

In de eerste film ontmoeten we Elle Evans en Lee Flynn die al van jongs af aan de allerbeste vrienden zijn. Om hun vriendschap te beschermen hebben ze een aantal regels met elkaar afgesproken, en één daarvan is dat ze niet verliefd mogen worden op elkaars familieleden. Maar Lee's broer is toch wel ontzettend knap en spannend. Tijdens 'Spring Carnaval' organiseren Elle en Lee samen een attractie: The Kissing Booth. En daar moet ze Lee's broer Noah voor zien op te trommelen aangezien hij de populairste jongen op school is. Maar dan lijkt er toch iets op te bloeien tussen Noah en Elle... Ondanks de regels die ze heeft opgesteld met Lee.

Bron: Netflix

Netflix heeft bekendgemaakt dat The Kissing Booth één van de meest opnieuw gekeken Netflix original films van 2018 is. Dat wil zeggen dat ongeveer de helft van de mensen die de film gezien hebben, hem op een later moment nóg een keer hebben gezien. Niet gek dus dat Netflix heeft besloten om een vervolg op de film te maken.

The Kissing Booth 2 zal geregisseerd worden door Vince Marcello, die ook de eerste film geregisseerd heeft. Hij zal tevens meewerken aan het script van deel 2 én hij gaat de film produceren. Netflix heeft nog geen plot en releasedatum vrijgegeven voor The Kissing Booth 2, maar ze hebben wel door middel van een filmpje laten weten dat er een vervolg komt. In het filmpje is te zien hoe Elle en Lee een tweede Kissing Booth aan het opbouwen zijn.

Bekijk het aankondigingsfilmpje van The Kissing Booth 2 snel hieronder!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@thekissingboothnetflix is coming back for a sequel! #💋✌️

Een bericht gedeeld door Netflix US (@netflix) op

Ga jij The Kissing Booth 2 kijken?

Bron: Netflix, Deadline, Buzzfeed.

Lees ook: Romantische Young Adult films

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De beste Young Adult sprookjes

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • 10 romantische films op Netflix

  • 18 Young Adult boeken die waarschijnlijk verfilmd worden

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen