• Home
  • Nieuws
  • Dit is de nieuwe meeslepende 'Avengers: Endgame' trailer

Dit is de nieuwe meeslepende 'Avengers: Endgame' trailer

De strijd tegen Thanos gaat verder in de nieuwe Avengers: Endgame trailer. Aan het einde van Avengers: Infinity War leek alle hoop verloren, maar nu krijgen we te zien dat de Avengers hun vechtlust nog zeker niet verloren zijn. Ze hebben maar één doel en dat is Thanos verslaan! En hopelijk brengen ze hiermee iedereen terug, maar dat blijft de grote vraag.

In Avengers: Infinty War is de populatie van het universum gehalveerd door Thanos en er is slechts één mogelijke toekomst. Kunnen de Avengers en hun superheldenvrienden de verwoestende kracht van de Infinity Stones een halt toeroepen? Het eindspel is begonnen en er moeten offers worden gebracht.

Avengers: Endgame trailer   Avengers: Endgame trailer   Avengers: Endgame trailerBron: Marvel

In de eerste Avengers: Endgame trailer was nog niet zo heel veel te zien. We zagen dat Iron Man, oftewel, Tony Stark afscheid nam van Mrs. Potts in zijn ruimteschip en hierdoor werd sterk de indruk gewekt dat hij al vrij snel in de film dood zou gaan. Verder waren Black Widow en Captain America (Nomad) plannen aan het maken om de wereld te redden. Nu het bijna tijd is om van de film te genieten is er een nieuwe Avengers: Endgame trailer gerealesed.

In de nieuwe Avengers: Endgame trailer worden er fragmenten uit Avengers: Infinity War getoond. Er wordt gezegd "The world is changed, none of us can go back. All we can do our best. And sometimes the best we can do is to start over". Dit klinkt niet al te best en het zou zomaar kunnen betekenen dat de Avengers die zijn gewist in Avengers: Infinity War voorgoed verloren zijn!

Maar wat we ook zien is dat Iron Man in ieder geval klaar is voor de strijd. Hij is dus gered en hoeft niet in zijn eentje te sterven in de ruimte! Daarnaast maakt Captain Marvel eindelijk kennis met de overgebleven Avengers en superhelden. Hopelijk kan zij met de hulp van de anderen, Thanos stoppen! Op de poster en in de trailer zien we dat Captain America, Thor, Black Widow, Hawkeye, Ant-Man, Nebula, War Machine, Rocket, de Hulk en Okoye het gaan opnemen tegen Thanos. 

 

Bekijk hieronder de nieuwe Avengers: Endgame trailer:

Of het de Avengers gaat lukken om Thanos te verslaan moeten we nog even afwachten. Avengers: Endgame is vanaf 24 april in de Nederlandse bioscopen te zien!

Wat vind jij van de Avengers: Endgame trailer?

Bron: Marvel, Disney

Lees ook: Captain Marvel is één van de succesvolste superheldenfilms ooit

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Aankomende superheldenfilms

  • Winnen: 6 x 2 bioscoop kaartjes Ant-Man {afgelopen}

  • Ant-Man part 2 en nog meer Marvel nieuws

  • Mark Ruffalo's Hulk terug in Thor: Ragnarok?

  • Dit weten we over Captain Marvel

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen