Supernatural stopt na seizoen 15

Supernatural wordt al sinds 2005 uitgezonden en met 15 seizoenen één van de langst lopende series. Al jaren kunnen we genieten van de broers Sam en Dean Winchester die gedurende de serie al heel wat hebben meegemaakt. Ooit moet er een eind aan komen en helaas komt deze sneller dan verwacht. Het netwerk The CW heeft namelijk bekend gemaakt dat Supernatural na het 15de seizoen echt gaat stoppen.

Supernatural stopt    Supernatural stopt      Supernatural stopt       Supernatural stoptBron: The CW

Supernatural gaat over de broers Sam en Dean Winchester die na de dood van hun moeder in hun vaders voetsporen treden en jagers worden op bovennatuurlijke wezens. De serie heeft gedurende de seizoenen een grote schare fans gekregen. Supernatural is zelfs de langstlopende bovennatuurlijke serie in de Amerikaanse televisiegeschiedenis!

De makers van Supernatural hebben het volgende te zeggen over het einde van de serie: “allereerst willen we iedereen bedanken die heeft geholpen bij het maken van de serie, zowel voor als achter de camera. Het is voor ons een geweldige ervaring geweest. We willen Jensen Ackles, Jared Padalecki en Misha Collins bedanken. Jullie hebben deze ervaring bijzonder gemaakt. Het belangrijkste is nu dat we deze karakters het einde geven dat ze verdienen.”

Niet alleen hebben de makers van Supernatural een uitspraak gedaan over het einde van de serie, ook de drie hoofdpersonen hebben via een filmpje op Twitter laten weten dat Supernatural gaat stoppen. In het filmpje laten ze weten dat ze willen dat de fans als eerste van hen te horen krijgt dat de serie na seizoen 15 gaat stoppen. Bekijk hieronder wat de drie acteurs te zeggen hebben over het einde van Supernatural:

Wij vinden het natuurlijk ontzettend jammer dat Supernatural gaat stoppen! Wanneer het 15de en tevens laatste seizoen te zien is, is nog niet bekend gemaakt.

Wat vind jij ervan dat Supernatural gaat stoppen?

Bron: Entertainment Weekly, The CW, TV Guide.

Lees ook: De beste fantasie series

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • De beste fantasie series

 • Krijgt jouw favoriete serie een nieuw seizoen?

 • 10 acteurs die auditie deden voor een andere rol dan waarin ze zijn gecast

 • Deze series mag je in oktober niet missen

 • 12x de beste televisieserie vriendschappen

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen