• Home
  • Nieuws
  • YES! De 'Gossip Girl' reboot is officieel bevestigd

YES! De 'Gossip Girl' reboot is officieel bevestigd

Spotted – New Upper East Siders! XOXO Gossip Girl

Er wordt al een aantal jaar gespeculeerd over een Gossip Girl reboot, maar tot op heden is het helaas nog niet gelukt. Voor iedereen die al die tijd is blijven hopen en het vertrouwen niet is verloren, hebben wij heel (maar dan ook echt heel) goed nieuws! Er zijn namelijk nieuwe Upper East Siders onderweg in de Gossip Girl reboot van HBO Max.

Van 2007 tot 2012 konden wij genieten van onder andere Blair, Serena, Chuck, Nate en Dan in Gossip Girl (gebaseerd op de boeken van Cecily von Ziegesar). Maar natuurlijk komt er overal een einde aan en onze favoriete Upper East Siders kregen hun ‘happily ever after’. Maar dat betekent niet dat de website van Gossip Girl helemaal is verdwenen! Nu, 7 jaar later, zal Gossip Girl wederom alle roddels over iedereen bij gaan houden.

Gossip Girl rebootBron: The CW

De Gossip Girl reboot zal zich 8 jaar na de laatste aflevering van de originele serie af gaan spelen. We krijgen een compleet nieuw verhaal voorgeschoteld en dat betekent ook dat we nieuwe personages zullen gaan volgen. De serie zal zich focussen op de verandering van Social Media en het landschap van New York. Niks is meer hetzelfde! Of de oude castleden ook in de Gossip Girl reboot verschijnen, is nog niet bekend. 

Joshua Safran, producent van de serie, wil een totaal nieuwe kijk op de samenleving van New York, en het effect van Social Media, laten zien. Hij heeft er geen interesse in om het verhaal van Gossip Girl opnieuw te doen. Hij wil iets nieuws en iets unieks neerzetten met de Gossip Girl reboot. Wat we precies kunnen verwachten is onduidelijk, er zijn nog geen details vrijgegeven over het verhaal. Het zullen in ieder geval wel minimaal 10 afleveringen worden!

Gossip Girl rebootBron: The CW

De Gossip Girl reboot zal te zien zijn op de streamingdienst van Warner Media, HBO Max. Deze zal ergens aan het begin van 2020 in Amerika gereleased worden. Wij hopen natuurlijk dat wij ook in Nederland van de streamingdienst, en de Gossip Girl reboot, kunnen genieten, maar daar is nog niks over bekend.

Ben jij benieuwd naar de Gossip Girl reboot?

Bron: HBO, Hollywoodreporter

Lees ook: 26 onbekende feitjes over Gossip Girl

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

  • Co-acteurs die elkaar haten

  • Series met de mooiste mannen

  • 10 redenen waarom Ed Westwick een lekker ding is

  • De leukste tv-series voor Young Adult liefhebbers

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen