• Home
  • Nieuws
  • Dit is de nieuwe '13 Reasons Why' seizoen 3 trailer

Dit is de nieuwe '13 Reasons Why' seizoen 3 trailer

Pas op: grote spoilers!

Aan het begin van deze maand brachten wij jullie de allereerste trailer en de releasedatum van 13 Reasons Why seizoen 3! Daarnaast lieten wij jullie weten dat één van de personages het niet heeft overleefd. Heel erg rouwig zijn wij natuurlijk niet om de dood van Bryce Walker, maar we willen wel graag weten wie dit op zijn geweten heeft. En misschien geeft de nieuwe 13 Reasons Why seizoen 3 trailer daar wel een hint voor.

13 Reasons Why seizoen 3 trailerBron: Netflix

In de vorige 13 Reasons Why seizoen 3 trailer kregen we natuurlijk niet heel erg veel te zien, behalve dat Bryce Walker om het leven is gebracht en dat er een nieuw personage om de hoek komt kijken: Ani (Grace Shaif). Gelukkig heeft Netflix nu een nieuwe 13 Reasons Why seizoen 3 trailer gereleased, waarin we eindelijk iets meer beelden te zien krijgen van het aankomende seizoen!

Zoals al eerder bekendgemaakt werd, zal 13 Reasons Why seizoen 3 niet meer draaien om de zelfmoord van Hannah Baker, maar staat ons dit keer een moord te wachten. Iemand die we kennen heeft, de niet zo geliefde, Bryce Walker vermoord. Maar wie? Dat is de grote vraag van 13 Reasons Why seizoen 3. Bijna iedereen had een reden om Bryce te haten, dus iedereen kan de moord op zijn geweten hebben. Zelfs onze geliefde Clay Jensen. Of was het Jessica Davis? Of toch misschien Tyler Down?

Bekijk hieronder de nieuwe 13 Reasons Why seizoen 3 trailer:

Ben jij na het zien van de nieuwe 13 Reasons Why seizoen 3 trailer ook zo benieuwd naar de dader? Je hoeft nog maar heel even geduld te hebben, want 13 Reasons Why seizoen 3 is vanaf 23 augustus op Netflix te zien.

Bron: Netflix

Lees ook: Scène uit '13 Reasons Why' seizoen 1 verwijderd door stijging zelfmoorden

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Once Upon A Time seizoen 7 komt niet op Netflix

  • Jane the Virgin stopt na seizoen 5

  • Deze films en series zijn vanaf januari te zien op Netflix

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen