• Home
  • Nieuws
  • The Shining sequel 'Doctor Sleep' trailer

The Shining sequel 'Doctor Sleep' trailer

Hereeeee’s Johnny! Ken je deze iconische uitspraak van Nicholas Cage in The Shining nog? Bij ons staat het nog steeds in ons geheugen gegrift. Inmiddels is The Shining alweer bijna 40 jaar oud en is het natuurlijk tijd voor een sequel. De teaser trailer van Doctor Sleep was nog redelijk mysterieus, maar toch al behoorlijk eng! Bereid je dus maar alvast voor, want de nieuwe Doctor Sleep trailer is bloedstollend spannend.

Doctor Sleep trailer   Doctor Sleep trailer   Doctor Sleep trailer   Doctor Sleep trailerBron: Warner Bros.

In Doctor Sleep volgen we het verhaal van de volwassen Danny Torrance (Ewan McGregor). Hij bezit psychische krachten en noemt deze ‘The Shining’. Daarnaast vecht hij tegen alcoholisme en ontmoet hij een meisje met dezelfde krachten als hij. Haar naam is Abra Stone (Kyliegh Curran). Al snel krijgen de twee te maken met de groep ‘The True Knot’ onder leiding van Rose Hat (Rebecca Ferguson). Deze groep voedt zich met de zielen van kinderen, die psychische krachten bezitten, zodat ze onsterfelijk blijven.

In de Doctor Sleep trailer zien we dat Danny terug moet keren naar waar het allemaal begonnen is. Alleen dan kan hij misschien ‘The True Knot’ stoppen. Net als in de teaser worden er in de nieuwe Doctor Sleep trailer allemaal referenties gemaakt naar The Shining. Zo zien we het iconische tapijt en de enge tweeling!

Bekijk hieronder de Doctor Sleep trailer:

Kan je niet wachten om het vervolg op The Shining in de bioscoop te zien? Doctor Sleep is vanaf 7 november 2019 te zien!

Bron: Warner Bros.

Lees ook: The Girl Who Loved Tom Gordon van Stephen King wordt verfilmd

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Chicklit.nl boek van het jaar 2018: dit is de top 3

  • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

  • Interview met de hechte cast van Spijt!

  • 14 Harlan Coben boeken worden door Netflix verfilmd

  • Toffe nieuwe boekverfilmingen in 2014!

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen