• Home
 • Nieuws
 • Er komt een vrouwelijke geestenjager-serie gebaseerd op boeken van V.E. Schwab

Er komt een vrouwelijke geestenjager-serie gebaseerd op boeken van V.E. Schwab

Helaas zal Supernatural na seizoen 15 gaan stoppen. We moeten Sam, Dean en alle avonturen die ze hebben meegemaakt gaan missen. Gelukkig is er toch nog een beetje licht aan het eind van de tunnel. Het netwerk The CW (het netwerk waar Supernatural op wordt uitgezonden) gaat namelijk de boekenserie The Archived van V.E. Schwab verfilmen! Hierin volgen we een familie van geestenjagers. Wie weet wordt dat wel de nieuwe Supernatural!

The Archived         The Archived        The Archived        The Archived          The Archived          The ArchivedDe website Variety heeft bekend gemaakt dat The CW werkt aan een pilotaflevering van de verfilming van The Archived. De serie zal gemaakt worden door Liz Sczudlo, de schrijver van de serie Jane the Virgin. Jennie Snyder (de maker van Jane the Virgin) zal fungeren als executive producer. V.E. Schwab is erg enthousiast over de makers, zo tweette ze het volgende:

In The Archived serie volgen we een familie van geestenjagers. Het oudste kind, Bex, heeft haar hele leven getraind om ‘de uitverkorene’ te worden. Maar wanneer haar vader overlijdt en haar zus wakker wordt met de krachten van de familie in plaats van Bex, moeten deze zussen zien uit te vogelen hoe ze kunnen samenwerken om de wereld te redden.

 

Wayward Sisters

Dit verhaal klinkt ons erg bekend in de oren. Het verhaal heeft namelijk wel iets weg van de Wayward Sisters, de spin-off van Supernatural die helaas gecanceld is. Fans zijn hierom dan ook boos omdat ze denken dat dit de reden is dat de Wayward Sisters gecanceld is en dat The Archived eigenlijk een aftreksel daarvan is. V.E. Schwab heeft deze geruchten op twitter ontkracht en gezegd dat haar verhaal over een meisje gaat die werkt in een bibliotheek van de dood. 

De boekenserie The Archived bestaat uit 2 boeken, namelijk The Archived en The unbound. In 2015 is er nog een novelle uitgekomen in 2015 genaamd Leave the window open.

Fans van de boekenserie zullen misschien wel iets opgevallen zijn. De serie zal namelijk niet de hoofdpersonen Wes en Mackenzie volgen, maar zal zich focussen op Liz en het team. Wel zullen Wes en Mackenzie een cameo krijgen in de serie. Dit blijkt uit onderstaande tweets van V.E. Schwab.

Op dit moment is er nog geen cast en releasedatum aangekondigd. Wij houden jullie op de hoogte!

Bron: Variety, The CW, comicbook.

Lees ook: Beste fantasy series Netflix

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • De beste Young Adult sprookjes

 • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

 • Volwassen acteurs die tieners speelden

 • TV-series: must-see volgens de redactie!

 • 20 Harry Potter feitjes waar je niets van wist 

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen