Hocus Pocus 2 in de maak bij Disney+

Ken je de leuke heksenfilm Hocus Pocus nog? Deze film was in de bioscopen geen directe hit, maar door de herhalingen op Disney Channel en Freeform heeft Hocus Pocus een echte cultstatus gekregen. De streamingdienst Disney+ heeft al vele nieuwe projecten aangekondigd, zoals de live-action film Lady and the Tramp en de Lizzie McGuire reboot. Nu heeft Disney+ ook aangekondigd dat ze werken aan een Hocus Pocus 2!

 

Waar gaat Hocus Pocus over?

Hocus Pocus gaat over drie heksenzusters, die in 1693 ter dood veroordeeld zijn en nu na 300 jaar door een vloek weer terug zijn op aarde om te proberen onsterfelijk te worden. De jongen die de vloek in werking heeft gebracht door een magische kaars aan te steken, Max, wordt nu het doelwit van de heksen, samen met zijn zusje Dani en zijn vriendin Allison. Met de hulp van een onsterfelijke kat nemen zij het op tegen de drie heksenzusters. 

Bron: Walt Disney Pictures

 

De cast en crew van Hocus Pocus 2

Jen D’Angelo (Workaholics) zal het script van Hocus Pocus 2 gaan schrijven. Het is naar verluidt ook aan haar om de originele cast terug te laten keren voor Hocus Pocus 2. Er wordt met name gekeken of Bette Midler (Winifred), Sarah Jessica Parker (Sarah) en Kathy Najimy (Mary) hun rollen van de drie heksen weer kunnen oppakken. Het is nog niet bekend of Hocus Pocus 2 weer om deze drie hoofdpersonages gaat draaien, of dat ze een bijrol krijgen om het stokje over te geven aan een nieuwe generatie. Er is helaas nog geen cast bekend gemaakt. Ook is het nog niet duidelijk wie Hocus Pocus 2 gaat regisseren.

Waar Hocus Pocus 2 over zal gaan is voor nu ook nog onduidelijk. Wel weten we dat het een vervolg wordt op de eerste film en geen remake gaat worden van het origineel. 

Wij houden jullie natuurlijk op de hoogte!

Bron: Collider, ew.com.

Lees ook: Heksenfilms, de leukste films over heksen

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Frozen regisseur bevestigt: Tarzan ís het broertje van Elsa en Anna 

  • Leeftijden van Disney personages die je niet zou verwachten

  • Er komen nog minstens 21 live-action Disney films

  • Dit is hoe Disney-prinsen er in het echt uitzien!

  • Zo zouden dieren uit Disneyfilms eruit zien als ze mens waren

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen