• Home
  • Nieuws
  • Dit is de sexy 'Onze jongens in Miami' trailer

Dit is de sexy 'Onze jongens in Miami' trailer

Drie jaar geleden werden wij getrakteerd op de Nederlandse Magic Mike, genaamd Onze jongens! Dit was natuurlijk genieten geblazen, want wie wil er nou niet kijken naar de gespierde bovenlichamen van onder andere Jim Bakkum en Juvat Westendorp? Binnenkort is het alweer tijd voor het vervolg: Onze jongens in Miami. Benieuwd wat jullie te wachten staat? Bekijk dan snel de eerste echte Onze Jongens in Miami trailer.

Onze jongens in Miami trailer   Onze jongens in Miami trailer   Onze jongens in Miami trailerBron: Filmworks

In Onze jongens gaat Jorrit (Jim Bakkum) bij het bouwbedrijf van zijn vriend Bas(Martijn Fisscher) werken nadat hij terugkeert uit het buitenland. De zaken gaan slecht, maar Jorrit ziet al snel een kans liggen voor ‘Onze Jongens’. Verbouwen is al snel verleden tijd en de jongens gaan strippen. Ondertussen probeert Jorrit zijn privéleven ook op de rit te krijgen en probeert hij een relatie op te bouwen met een meisje.

In Onze jongens in Miami is Jorrit helaas weer single. Zijn beste vriend Bas denkt dat hun toekomst in Miami ligt en ze besluiten samen om daar een stripclub te openen. Jammer genoeg blijkt de club een echte bouwval te zijn en moeten ze hard werken om er iets van te maken. En dan blijkt er ook nog eens harde concurrentie op de loer te liggen!

Bekijk hieronder de Onze jongens in Miami trailer:

Het duurt nu echt niet lang meer, want Onze jongens in Miami draait vanaf 30 januari 2020 in de bioscopen. Dan kunnen we anderhalf uur genieten van deze heerlijke (strippende) mannen, dat is zeker geen straf!

Bron: Dutch Filmworks

Lees ook: Harrison Ford schittert in de eerste 'The Call of the Wild' trailer

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 romantische films op Netflix

  • 5x Romantische zwijmel-films voor Valentijnsdag

  • Beste romantische komedies Netflix 2019

  • The kissing Booth 2 komt eraan

  • LOL: Laughing Out Loud

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen