• Home
  • Nieuws
  • Netflix maakt 'Chilling Adventures of Sabrina' seizoen 3 releasedatum bekend

Netflix maakt 'Chilling Adventures of Sabrina' seizoen 3 releasedatum bekend

In oktober 2018 werd het allereerste seizoen van Chilling Adventures of Sabrina op Netflix gereleased en de serie was meteen een groot succes. Het tweede seizoen werd al vrij snel daarna gereleased, maar nu wachten we alweer een tijdje op het derde seizoen. Maar wij hebben heel goed nieuws voor jullie, want Netflix heeft de Chilling Adventures of Sabrina seizoen 3 releasedatum bekendgemaakt.

Chilling Adventures of Sabrina seizoen 3 releasedatumBron: Netflix

Het tweede seizoen was nogal heftig voor Sabrina Spellman. Aan het einde van seizoen 1 heeft ze natuurlijk het ‘Boek van het Beest’ getekend en haar ziel verkocht aan de Dark Lord. Hierna kwam ze erachter dat hij ook nog eens haar ‘echte’ vader bleek te zijn en offerde haar vriendje Nick zich op zodat Sabrina de Dark Lord terug kon sturen naar de hel. De kijkers werden achter gelaten met deze mega grote cliffhanger en verlangen er sindsdien naar om Chilling Adventures of Sabrina seizoen 3 te zien! En nu is het gewoon bijna zover…

Netflix heeft eindelijk bekendgemaakt dat Chilling Adventures of Sabrina seizoen 3 vanaf 24 januari 2020 te zien zal zijn op de streamingdienst. Verder worden we ook getrakteerd op een hele korte teaser trailer! Hierin is helaas nog niet zo heel erg veel te zien, behalve dat Sabrina naar voren komt lopen en zegt ‘Welcome to Hell’. En dat is niet zo gek want Sabrina en haar vrienden gaan in Chilling Adventures of Sabrina seizoen 3 natuurlijk afreizen naar de hel om Nick te redden!

In het tweede seizoen is het Sabrina uiteindelijk gelukt om de Dark Lord te verslaan, maar er is één klein probleempje. Hij zit nu namelijk in het lichaam van haar vriendje Nick Scratch, hij heeft zichzelf opgeofferd zodat de Dark Lord opgesloten kon worden. Nu houdt Madam Satan de hel in de gaten en Sabrina kan er niet mee leven dat Nick zichzelf heeft opgeofferd. In Chilling Adventures of Sabrina seizoen 3 reist Sabrina samen met haar sterfelijke vrienden, ook wel bekend als The Fright Club (Harvey, Rosalind en Theo), naar de hel om Nick te bevrijden.

Maar dat is niet het enige dat Sabrina te wachten staat. De onderwereld is ervan op de hoogte dat er niemand ‘echt’ over de hel regeert. Sabrina zal haar titel als ‘Queen of Hel’ moeten aanvaarden om het te verdedigen tegen een uitdager, de knappe ‘Prince of Hel’ Caliban. Het klinkt alsof Chilling Adventures of Sabrina seizoen 3 heel spannend gaat worden!

Bron: Netflix, Collider

Lees ook: Aankomende fantasy series

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Pikante films op Netflix

  • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

  • Once Upon A Time seizoen 7 komt niet op Netflix

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen