• Home
 • Nieuws
 • Bekijk de eerste 'Morbius trailer' van Marvel

Bekijk de eerste 'Morbius trailer' van Marvel

In 2020 hebben de Marvel fans heel wat om naar uit te kijken! Zo komen er dit jaar onder andere de films The New Mutants en Black Widow uit. Maar we maken ook kennis met een ander karakter van Marvel, namelijk Morbius! Marvel heeft nu de eerste spannende Morbius trailer vrijgegeven.

In de Morbius trailer is te zien hoe de biochemicus Michael Morbius zichzelf probeert te genezen van een zeldzame bloedziekte. Maar in plaats van dat hij zichzelf geneest, infecteert hij zichzelf met een vorm van vampirisme. Hierdoor zijn zijn krachten en snelheid vergroot, maar kan hij ook gebruik maken van echolocatie en heeft hij een enorme bloeddorst…

 

Ben je benieuwd geworden naar de Morbius trailer? Bekijk hem dan snel hieronder!

De studio Sony heeft al eerder met de film Venom een Marvel film gemaakt met karakters uit de stripboeken van Spider-Man. Deze film stond echter los van de Spider-Man films met Tom Holland. In eerste instantie leek Morbius hier ook los van te staan, maar aan het eind van de trailer zien we Michael Keaton zijn opwachting maken. Deze acteur speelde in Spider-Man: Homecoming de rol van de slechterik Vulture. Hiermee lijkt de trailer te hinten dat er een connectie tussen de films bestaat.

Sony was eerder al van plan geweest om een eigen universum te creëren rondom Spider-Man. Zo waren ze van plan om een Sinister Six film te maken, een film met alle vijanden van Spider-Man. Echter nadat The Amazing Spider-Man 2 te weinig geld opbracht is hier geen sprake meer van geweest. Vervolgens besloten Sony en Marvel om samen te werken aan een nieuwe Spider-Man film, dat uiteindelijk Spider-Man: Homecoming is geworden.

Morbius trailer             Morbius trailer             Morbius trailer             Morbius trailer             Morbius trailer             Morbius trailer             Morbius trailerBron: Marvel Studios, Sony Pictures Entertainment (SPE)

Disney en Sony hebben de afgelopen tijd wat problemen ondervonden en in eerste instantie zou hun samenwerking helemaal stoppen. Maar gelukkig voor de fans zal er in ieder geval nog één Spider-Man film gemaakt worden. Kevin Feige van Marvel Studios vertelde in een verklaring het volgende: “Spider-Man is een krachtig icoon en held, wiens verhaal alle leeftijden en elk publiek over de hele wereld raakt. Hij is ook de enige superheld met de superkracht om verschillende filmische universums te doorkuirsen. Sony werkt aan zjin eigen Spidey-verse, maar je weet nooit wat voor verrassingen de toekomst biedt.” Wie weet zien we straks Venom, Spider-Man en Morbius allemaal in één film!

De fans moeten nog wel eventjes geduld hebben. Vanaf 13 augustus draait Morbius in de Nederlandse bioscopen.

Bron: The Hollywood reporter, EW.com.

Lees ook: Top 8 Spider-Man films

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Avengers 4 wordt nog schokkender dan Avengers: Infinity War

 • Deze films en series verschijnen in de eerste helft van september op Netflix

 • Dit zijn de 7 geplande Marvel films na 'Avengers: Endgame'

 • Film kussen waar je warm van wordt

 • Disney krijgt misschien een derde themapark in Parijs!

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen