Zal De Wereld Draait Door stoppen?

Slecht nieuws voor de fans van De Wereld Draait Door. Matthijs van Nieuwkerk stopt namelijk met het bekende praatprogramma. Verschillende andere media hebben naar buiten gebracht dat De Wereld Draait door nu helemaal gaat stoppen. De NPO heeft dit helaas nog niet bevestigd. Het zou ontzettend jammer zijn als dit leuke programma zou stoppen!

De Wereld Draait Door is al vanaf 2005 op de Nederlandse televisie te zien en Matthijs van Nieuwkerk presenteerde het programma al vanaf het begin. In 2007 won het programma zelfs de Gouden Televizier-Ring! Op 27 maart 2020 zal Matthijs van Nieuwkerk zijn laatste aflevering presenteren. De Wereld Draait Door is bijna niet voor te stellen zonder Matthijs van Nieuwkerk! Gelukkig kunnen we hem nog wel op tv blijven zien. Hij heeft namelijk voor drie jaar een contract getekend bij BNNVARA.

 

Boekentips

Hoe moet het nu met de boekentips van De Wereld Draait Door als het programma daadwerkelijk gaat stoppen? Elke maand tipt een panel van het programma een Boek van de Maand. Zo werd onder andere Otmars Zonen van Peter Buwalda, Zwarte Schuur van Oek de Jong en De acht bergen van Paolo Cognetti door het programma getipt. Het zou natuurlijk ontzettend jammer zijn als we dit gaan missen!

 

Bron: NOS, NU.nl, BNNVARA

Bron Thumb: BNNVARA, NPO

Lees ook: Jouw reality tv gids

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Het huis met de schaduw

  • In het wild

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen