• Home
  • Nieuws
  • Disney ontwikkelt een trouwjurk collectie

Disney ontwikkelt een trouwjurk collectie

Heb jij altijd al gedroomd van een magische bruiloft met een prachtige trouwjurk? Dan kan jouw droom misschien wel uitkomen! Disney werkt namelijk aan een nieuwe bruidsjurken collectie. Alle trouwjurken zijn gebaseerd op de jurken van Disney prinsessen. Zo kan jij trouwen als Belle, Jasmine of Rapunzel en je voor één dag een echte Disney prinses voelen!

Bron: Disney

De bruidswinkel Allure Bridals is een samenwerking met Disney aangegaan om de zogeheten Fairy Tale Weddings Collection te creëren. De collectie zal bestaan uit 16 verschillende soorten trouwjurken die de 'stijl en geest' van verschillende Disney prinsessen weten te vangen in de trouwjurk. De jurken zijn onder andere gebaseerd op Ariel, Belle, Rapunzel, Assepoester, Pocahontas, Aurora, Jasmine, Tiana en Sneeuwwitje. De prijzen van de jurken verschillen en liggen tussen de $1,200 en $10,000. Je moet er dus wel wat voor over hebben om als een Disney prinses te trouwen!

Kelly Crum, de CEO van Allure Bridals heeft het volgende te zeggen over de Disney trouwjurken collectie: "Zo veel bruiden zijn opgegroeid met het aanbidden van hun favoriete Disney prinses en zijn geïnspireerd geraakt door hun avonturen, jurken en verhalen. Ons design team heeft heel hard gewerkt aan elk van deze prachtige jurken. Elke jurk heeft namelijk een ingewikkelde detaillering die geïnspireerd zijn op de tijdloze karakters die geliefd zijn bij zowel Allure Bridals als bij de bruiden. We zijn vereerd dat we mogen samenwerken met Disney voor deze collectie en om de romantiek van de jurken tot leven te zien komen."

Disney en Allure Bridals hebben ons ook al getrakteerd op de eerste schetsen van de Disney bruidsjurken en geloof ons, na het zien van deze jurken kan je niet wachten om je bruiloft te plannen! Bekijk de jurken hieronder:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht dat is gedeeld door @disneyweddings op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht dat is gedeeld door @disneyweddings op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht dat is gedeeld door @disneyweddings op

 

Bron: The Hollywood Reporter, Inside The Magic

Lees ook: De evolutie van Disney prinsessen

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Frozen regisseur bevestigt: Tarzan ís het broertje van Elsa en Anna 

  • Leeftijden van Disney personages die je niet zou verwachten

  • Dit is hoe Disney-prinsen er in het echt uitzien!

  • Er komen nog minstens 21 live-action Disney films

  • Zo zouden dieren uit Disneyfilms eruit zien als ze mens waren

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen