• Home
  • Nieuws
  • Bekijk de eerste beelden van de animatiefilm 'Connected'

Bekijk de eerste beelden van de animatiefilm 'Connected'

Wat als je een familie roadtrip combineert met een robot apocalyps? Dat moeten de makers van de animatiefilm Connected hebben gedacht toen ze deze film aan het schrijven waren. Want dat is namelijk de samenvatting van deze nieuwe animatiefilm. Sony heeft de eerste beelden van Connected vrijgegeven en die zien er prachtig uit! Met de mooie beelden en de interessante verhaallijn belooft Connected in ieder geval een interessante film te worden!

Bron: Sony Pictures Animation, Entertainment Weekly

Elke familie roadtrip krijgt met onverwachte problemen te maken. Soms kan dat een lekke band zijn, soms is dat een knuffel die vergeten is bij een tankstation en soms is dat een opstand van robots die een poging wagen om de mensheid uit te roeien. Dit overkomt Katie Mitchell. Wanneer de aspirante filmmaker Katie is aangenomen bij haar droomuniversiteit, kan ze niet wachten om aan een nieuw hoofdstuk in haar leven te beginnen. Maar haar natuurliefhebbende vader Rick besluit dat het een goed idee is om Katie naar de universiteit te brengen zodat Rick, Katie en de rest van het gezin weer dichter bij elkaar kunnen komen. Dus gaat de hele familie op een roadtrip. Maar dan ontstaat er een technisch probleem waardoor geen enkel elektronisch apparaat het meer doet...

De synopsis van Connected klinkt al interessant! De regisseur van de film, Michael Rianda, vertelt waar hij de inspiratie voor het verhaal vandaan heeft gehaald: "Ik probeerde te denken aan de twee dingen waar ik het meest van houd. En dat zijn mijn gekke familie en killer robots." Hij voegt daaraan toe dat het een liefdesbrief is aan onze imperfecte menselijk wereld. Met deze film willen ze de imperfecties op een liefdevolle manier laten zien.

De producer Chris Miller, die ook meegewerkt heeft aan Spider-Man: Into the Spiderverse, voegt daar het volgende aan toe: "De robot apocalyps zorgt voor veel actie en komedie, maar uiteindelijk gaat deze film over familie."

Bron: Sony Pictures Animation, Entertainment Weekly

Vanaf 18 september draait Connected in Amerika in de bioscopen. Of en wanneer de film in Nederland te zien is, is nog niet bekend. 

 

Bron: EW.com, Sony Pictures Animation

Lees ook: 13 geweldige niet-Disney tekenfilms

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Zo zouden dieren uit Disneyfilms eruit zien als ze mens waren

  • Brave (DVD)

  • Animefilms die je een keer gezien moet hebben

  • Dit weten we over de nieuwe Disney film 'Raya and the Last Dragon'

  • Wreck-it Ralph (DVD)

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen