• Home
  • Nieuws
  • Elliot Stabler in Law & Order: SVU spin-off

Elliot Stabler in Law & Order: SVU spin-off

Al sinds 1999 is de populaire serie Law & Order: Special Victims Unit (SVU) al te zien en de serie is nog steeds mateloos populair. Law & Order: SVU is zelfs vernieuwd met 3 seizoenen waardoor we zeker nog tot en met 2022 van deze serie kunnen genieten! Maar er is nog meer goed nieuws. Er is namelijk een Law & Order: SVU spin-off in de maak en niemand minder dan detective Elliot Stabler zal de hoofdrol gaan vertolken!

Christopher Meloni zal weer in de huid kruipen van detective Elliot Stabler. Hij verliet de serie in 2011 in het 12de seizoen. In de serie ging het karakter Elliot Stabler met pensioen, maar nu komt hij dus weer terug. De spin-off heeft nog geen officiële naam gekregen, maar het netwerk NBC heeft wel al 13 afleveringen van de Law & Order: SVU spin-off besteld. Het karakter Elliot Stabler was in Law & Order SVU goed bevriend met Olivia Benson. Of we Benson ook terug zullen zien in de spin-off is nog niet bekend.

Bron: Wolf Films

Nadat Christopher Meloni uit Law & Order SVU is vertrokken heeft hij niet stil gezeten. Zo was hij onder andere te zien in True Blood, Man of Steel en de serie The Handmaid's Tale. Binnenkort kunnen we hem dus weer terug zien op het kleine scherm! Helaas is er over de Law & Order SVU spin-off nog niet veel bekend. Zo is er nog geen officieel plot vrijgegeven, is het nog niet bekend welke andere acteurs er in de serie zullen spelen en is de releasedatum nog niet vrijgegeven. Wij houden jullie uiteraard op de hoogte!

Bron: EW.com, The Hollywood Reporter, Deadline.

Lees ook: 15 bijrollen in televisieseries die veranderden in grotere rollen

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

  • TV-series: must-see volgens de redactie!

  • Once Upon a Time feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • 12 The Vampire Diaries behind the scenes geheimen die je nog niet wist

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen