Trailer The Mandalorian docuserie

De Star Wars-serie The Mandalorian is razend populair op Disney+. Het is dan ook niet gek dat er al een tweede seizoen is aangekondigd voor deze leuke serie! Helaas duurt het nog wel even voordat we seizoen 2 kunnen gaan zien, maar in de tussentijd heeft Disney wel iets anders leuks voor ons in petto. Ze hebben namelijk een The Mandalorian documentaire serie gemaakt genaamd Disney Gallery: The Mandalorian

Bron: Lucasfilm, Walt Disney Studios

 

Nog geen DIsney+? Kijk nu 7 dagen gratis klik HIERJe kan je hier aanmelden voor een maandabonnement van €6,99. Je betaalt 0,01 cent om je account te verifiëren. Wil je alleen 7 dagen gratis kijken en niet vastzitten aan een abonnement? Gan dan naar je Disney+ account en naar het kopje 'account'. Hier kan je je abonnement opzeggen. Je kan dan wel nog 7 dagen gratis kijken, maar er worden daarna geen kosten in rekening gebracht.

In de docuserie Disney Gallery: The Mandalorian krijgt de kijker een kijkje achter de schermen bij het maken van de serie The Mandalorian. De serie zal in totaal uit 8 afleveringen bestaan en elke aflevering zal een ander onderdeel van het maken van de serie belichten. Zo krijgen we onder andere interviews, nog nooit eerder vertoonde beelden en verschillende ronde tafel gesprekken te zien. Verder zullen we het proces van het maken van de serie, de nalatenschap van George Lucas, hoe de acteurs de karakters tot leven brachten, de technologie, de creatieve invloeden, de muziek en de connectie met andere Star Wars karakters te zien krijgen in de docuserie.

 

Ben je benieuwd geworden naar de Disney Gallery: The Mandalorian trailer? Bekijk hem dan snel hieronder!

De docuserie van The Mandalorian is vanaf 4 mei te zien op Disney+! Disney heeft uiteraard niet zomaar voor deze dag gekozen, want 4 mei wordt ook wel gezien als Star Wars dag! Het is dus de perfecte dag om een kijkje achter de schermen te nemen bij de serie The Mandalorian.

Bron: EW.com.

Lees ook: De beste Scifi op Disney+

Nieuwste artikelen

  • Spelen met vuur - Lina Bengtsdotter

  • Hoe ik mijn eigen moord oploste - Kristen Perrin

  • Broer, moordenaar - Ellen Heijmerikx

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

Gerelateerde artikelen

  • 18 x de leukste filmseries

  • Leeftijden van Disney personages die je niet zou verwachten

  • Deze acteurs haten de manier waarop ze beroemd zijn geworden

  • Top 10 pixar films

  • Deze volwassen grappen heb je gemist in Disney films

Zoek in artikelen