• Home
 • Nieuws
 • Dit kunnen we verwachten van The 100 seizoen 7

Dit kunnen we verwachten van The 100 seizoen 7

We hoeven nog maar heel eventjes geduld te hebben en dan begint eindelijk het allerlaatste seizoen van The 100. We moeten straks echt afscheid gaan nemen van Bellamy, Clarke, Octavia en de rest. Voordat het allerlaatste seizoen van start gaat, vertelt de maker van de serie wat meer over The 100 seizoen 7. Zo vertelt hij wat we kunnen verwachten van het laatste seizoen en dat de hoofdpersonen in seizoen 7 naar verschillende planeten gaan reizen!

The 100 seizoen 7                  The 100 seizoen 7                  The 100 seizoen 7                  The 100 seizoen 7                  The 100 seizoen 7                  The 100 seizoen 7                  The 100 seizoen 7Bron: Colin Bentley, The CW Network

Jason Rothenberg , de maker van de serie, vertelt dat we in het laatste seizoen een diepere boodschap van The 100 zullen ontdekken. Tot nu toe probeerden de hoofdpersonen vooral om te overleven, maar volgens Jason Rothenberg zit er veel meer achter. Zo vertelt hij dat ze met dit seizoen willen laten zien waar het hele verhaal van The 100 eigenlijk om draait. Het verhaal is niet hoe slecht iedereen tegen elkaar is, of hoe ver iedereen bereid is te gaan om te overleven door iedereen te doden die hun familie of degene van wie ze houden bedreigen. Jason Rothenberg vertelt dat dat wel is wat er de afgelopen zes seizoenen is gebeurd. Maar zo zegt hij "hoe meer we naar de finale en het einde van het seizoen gaan, hoe meer we realiseren dat er een diepere boodschap en een dieper moraal aan dit verhaal zit, dat misschien wel onverwacht is."

Jason Rothenberg vertelt verder dat zijn verhaal gedurende de jaren wel wat veranderd is. Hij vertelt er het volgende over: "Thematisch gezien wist ik altijd wel wat voor boodschap ik mee wilde geven aan het einde. Het werd me steeds duidelijker dat terwijl we soms een donker pad bewandelden ik iets wilde zeggen over de menselijke natuur en wat we moeten doen om ons instinct om te vechten te overwinnen."

The 100 seizoen 7                  The 100 seizoen 7                  The 100 seizoen 7Bron: Colin Bentley, The CW Network

Wat kunnen we verwachten van The 100 seizoen 7?

Jason Rothenberg licht ook alvast een tipje van de sluier op over het zevende seizoen en wat we kunnen verwachten. Zo vertelt hij dat de anomalie die in seizoen 6 geïntroduceerd is een belangrijke rol in het laatste seizoen zal gaan spelen. Via die anomalie kunnen de hoofdpersonen namelijk naar verschillende planeten reizen. Zo zullen we in The 100 seizoen 7 waarschijnlijk zes verschillende planeten zien. Jason Rothenberg zegt: "We kunnen overal gaan en alles zijn, en dat doen we ook. We zullen naar verschillende planeten reizen, wat vrij lastig is in een tv-serie, geloof me, maar op de een of andere manier is het onze crew en schrijvers gelukt. En uiteraard vinden we het leuk om met tijd te spelen. De tijd verloopt anders rondom de anomalie. Zo verloopt de tijd in verschillende snelheden en hierdoor kunnen wij een verhaal vertellen zoals we dat nog niet eerder in de serie hebben gedaan."

Aan het begin van The 100 seizoen 7 zijn alle karakters van elkaar gescheiden en het grootste doel is om iedereen weer bij elkaar te brengen. Volgens Rothenberg komt alles in dit seizoen op een mooie, climactische manier samen. "Dit seizoen gaat op een bepaalde manier over het herenigen van de familie. Dat is Clarke's missie. Ze laat niemand achter. Ze zal tot het eind van het universum gaan om haar mensen, haar familie en degene van wie ze houdt terug te halen", aldus Rothenberg. 

The 100 prequel

De fans hebben nog wel wat om naar uit te kijken, want er is een The 100 prequel in de maak! Alhoewel de serie nog niet officieel opgepikt is door The CW, heeft Jason Rothenberg goede hoop dat dat wel gaat gebeuren. Zo vertelt hij dat de pilot aflevering eigenlijk al te zien is in het zevende seizoen van The 100. Hij vertelt dat er een groot verhaal zich zal ontrafelen gedurende het seizoen en dat dat verhaal uitlegt en dramatiseert hoe we hier zijn gekomen. Het is een cruciale verhaallijn en volgens Rothenberg is de cast geweldig.

Vanaf 26 mei kunnen we het allerlaatste seizoen van The 100 op Netflix gaan zien.

 

Bron: EW.com

Lees ook: Dit is de cast van 'The 100' prequel

Nieuwste artikelen

 • Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met Six More Months of June

 • Campinggasten – Liz Ouwens

 • Escape from a game 1: Het geheim van spookeiland - Dustin Brady

 • Liefde in het spel - Elena Armas

 • Voor altijd regen - Meke Levenga

Gerelateerde artikelen

 • 10 Netflix tips die je moet weten

 • De beste Young Adult sprookjes

 • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

 • De leukste vrouwen series op Netflix

 • Netflix codes

Zoek in artikelen