• Home
  • Nieuws
  • Mindy Kaling werkt aan het script van Legally Blonde 3

Mindy Kaling werkt aan het script van Legally Blonde 3

In 2018 werd er al bekend gemaakt dat er wordt gewerkt aan een Legally Blonde 3! Reese Witherspoon zal weer in de huid kruipen van Elle Woods. Ook hebben de acteurs die de rollen van Warner en Grace speelden laten weten dat ze geïntereseerd zijn om terug te keren voor de derde film! Sindsdien hebben we niet veel meer over Legally Blonde 3 gehoord... tot nu! Er wordt namelijk druk gewerkt aan het script voor de derde film en niemand minder dan Mindy Kaling zal meewerken aan het script.

Bron: Metro-Goldwyn-Mayer (MGM)

Mindy Kaling heeft recent voor Netflix de serie Never Have I Ever geschreven en ze heeft de rol van Kelly Kapoor in The Office gespeeld. Nu werkt ze samen met Dan Goor, de maker van Brooklyn Nine-Nine, aan het script voor Legally Blonde 3. Mindy Kaling maakte het nieuws op haar Instagrampagina bekend, waar ze laat weten dat ze heel enthousiast is dat ze mee mag werken aan het script voor Legally Blonde 3. Onder de post schrijft ze het volgende: "Eindelijk kan ik mijn Elle Woods Fanfictie ergens voor gebruiken! Ik ben ontzettend enthousiast om weer samen te werken met mijn vrienden Reese Witherspoon, Lauren Neustadter en Dan Goor voor deze film. Elle Woods is zo iconisch, ze laat zien dat je zowel meisjesachtig als slim tegelijk kan zijn."

Over Legally Blonde 3 is verder nog niet veel bekend gemaakt. We weten in ieder geval dat Reese Witherspoon zal terugkeren als Elle Woods voor het derde deel. Helaas is er nog geen releasedatum bekend gemaakt voor Legally Blonde 3. Wij houden jullie op de hoogte!

Bron: EW.com

Lees ook: Legally Blonde had eigenlijk een ander einde

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • 5x Romantische zwijmel-films voor Valentijnsdag

  • 20 Harry Potter feitjes waar je niets van wist 

  • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

  • Dit is wat we weten over de verfilming van De Selectie van Kiera Cass

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen