Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

Pas op! Spoilers voor 365 dni en de gelijknamige boeken

De sexy film 365 dni staat nu een tijdje op Netflx en is razend populair! Dat kan ook bijna niet anders met zo'n knappe hoofdrolspeler... Echter waren veel fans teleurgesteld in het einde van de film. 356 dni eidigt namelijk met een grote cliffhanger, waardoor fans zich afvroegen of er een vervolg gaat komen. Wij zochten het voor je uit!

365 dni 2                    365 dni 2                    365 dni 2                    365 dni 2                    365 dni 2                    365 dni 2                    365 dni 2Bron: Next Film

Hoe eindigt 356 dni?

365 dni eindigt met een grote cliffhanger. Laura is zwanger van Massimo, maar dat heeft ze hem nog niet verteld. Wel is Laura ondertussen verliefd op hem geworden en toen Massimo vroeg om met haar te trouwen heeft ze ja gezegd. Er is zelfs al een trouwdatum gepland en haar beste vriendin Olga wordt haar bruidsmeisje. Maar dan hoort Mario, de rechterhand van Massimo, dat de Italiaanse maffia van plan is om Laura te vermoorden. Laura en Olga komen net terug van een winkeluitje en terwijl Laura aan de telefoon is met Massimo rijden ze een tunnel in. Massimo krijgt haar niet meer te pakken en de kijker ziet haar auto ook niet meer de tunnel uitkomen. Al snel komen verschillende ambulances ter plaatse. Hebben Laura en Olga het overleefd? Of zijn ze vermoord door de maffia? De film eindigt hier met een gigantische cliffhanger!

365 dni 2

356 dni 2 is officieel aangekondigd door Netflix! Dat betekent dat we nog geen afscheid hoeven te nemen van Massimo. Ook heeft Netflix direct het derde deel aangekondigd. Zoals je misschien wel weet is de eerste film gebaseerd op het gelijknamige Poolse boek van Blanka Lipińska. In totaal heeft de auteur drie boeken over Laura en Massimo geschreven en dus we kunnen alvast verklappen dat Laura het overleefd heeft! De officiële synopsis van het tweede boek in de serie, die Deze dag (oftewel Ten dzień in het Pools) heet, luidt als volgt: "Het Siciliaanse leven van Laura begint op een sprookje te lijken. Er is een grootse bruiloft, een man die alles voor haar zal doen, zwangerschap, geschenken en onvoorstelbare luxe: service, auto's en woningen aan zee. Alles zou perfect zijn, behalve het feit dat er overal gangsters zijn, er misdaad in de lucht hangt, iemand haar voortdurend probeert te ontvoeren en vermoorden en haar beste vriendin Olga die haar blindelings volgt. De vrouw zijn van de gevaarlijkste man op Sicilië heeft gevolgen en Laura zal dit op een pijnlijk manier ontdekken..."

Bron: Next Film

Laura en Olga hebben de tunnel dus gelukkig overleefd en er is zelfs sprake van een bruiloft in deel 2! Wij zijn in ieder geval heel benieuwd naar de verfilming van deel 2. Al was het maar zodat we nog een keer van Massimo kunnen genieten...

Bron: Radiotimes, Newsweek, Decider, Goodreads.

Lees ook: Pikante films op Netflix

Nieuwste artikelen

 • De verborgen boekwinkel - Evie Woods

 • Legendes & Lattes - Travis Baldree

 • De Rode Woestijn - Paula Isphording

 • Ochtendgloren - Corina Bomann

 • Nora schrijft haar eigen verhaal – Annabel Monaghan

Gerelateerde artikelen

 • 10 Netflix tips die je moet weten

 • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

 • De leukste vrouwen series op Netflix

 • Netflix codes

 • Top 5 erotische must sees op Netflix

Zoek in artikelen