The Batman trailer met Robert Pattinson

Robert Pattinson is natuurlijk wereldberoemd geworden met zijn rol als vampier Edward Cullen in de Twilight films. Sindsdien heeft de acteur niet stil gezeten en heeft hij al meerdere malen bewezen dat hij meer is dan een tieneridool. Robert Pattinson gaat in de nieuwe Batman film de rol van de superheld spelen. In de eerste The Batman trailer die nu is vrijgegeven laat Robert Pattinson een meer duistere Batman zien. De trailer is al veelbelovend!

The Batman trailer                          The Batman trailer                          The Batman trailer Bron: Warner Bros.

Matt Reeves is de regisseur van de film. Tijdens een evenement genaamd FanDome vertelt hij wat we van de nieuwe Batman film kunnen verwachten: "Het gaat over de begindagen van Bruce Wayne als Batman en hij is verre van perfect. Een van de dingen die erg interessant is, is hoe hij leert om Batman te zijn. Het is een criminologisch experiment. Hij probeert uit te vinden wat hij kan doen om de stad te veranderen. Hij ziet dat hij niet het effect heeft dat hij wil bereiken. Dat is wanneer de moorden beginnen... en dat opent een hele nieuwe wereld van corruptie. Zonder dat het een verhaal is over zijn oorsprong, raakt het dat wel aan. Het is een detective, een mystery, het heeft uiteraard actie en het is heel persoonlijk voor hem. Hij is een groeiende legende en criminelen zijn bang voor hem. Hij is nog niet het symbool voor hoop. Een van de dingen waar hij mee moet omgaan is hoe de mensen hem zien. Wat ik erg leuk vond was dat deze film geen oorsprongsverhaal is, maar dat we hem halverwege ontmoeten en zien welke fouten hij maakt en hoe hij groeit en faalt en heroïsch is op een manier die erg menselijk is."

In de film komen ook veel bekende slechteriken voor. Zo zullen Catwoman, de Riddler en Penguin allemaal hun opwachting maken. Deze karakters zullen we allemaal op een manier zien die we nog niet eerder hebben gezien. 

 

Ben je benieuwd geworden naar The Batman trailer? Bekijk hem dan snel hieronder!

Aan het einde van de The Batman trailer wordt de releasedatum onthuld. In 2021 zal The Batman met Robert Pattinson in de bioscopen draaien. Volgens de website IMDB zal de film op 31 september 2021 in Nederland in première gaan. We moeten dus nog wel even geduld hebben totdat we Robert Pattinson op het grote doek als Batman kunnen zien schitteren.

Bron: EW.com, IMDB.

Lees ook: Het Beste van Robert Pattinson

Nieuwste artikelen

  • De vergeten vrouwen- Kristin Hannah

  • Een dag om nooit te vergeten – Jill Mansell

  • Vliegen als een bij - Roland Schimmelpfennig

  • De Italiaanse droom - Jo Thomas

  • Het groentebakboek - Lina Wallentinson

Gerelateerde artikelen

  • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

  • Pikante films op Netflix

  • De allerbeste Harry Potter behind the scenes momenten

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

  • 20 Harry Potter feitjes waar je niets van wist 

Zoek in artikelen