• Home
  • Nieuws
  • Wynonna Earp seizoen 4: deze karakters zijn eindelijk verloofd

Wynonna Earp seizoen 4: deze karakters zijn eindelijk verloofd

In Amerika is de zogeheten midseason finale uitgezonden van het vierde seizoen van Wynonna Earp. Tijdens deze aflevering is er ontzettend veel gebeurd! Zo is er iemand doodgeschoten, wordt iemands bewustzijn overgezet in een kikker én vindt er een verloving plaats! Met name zijn veel fans blij over de verloving en is Wynonna Earp hier zelfs trending door op Twitter. Wij vertellen je wat er is gebeurd. 

Wynonna EarpBron: Seven24 Films

Tijdens de aflevering zijn er een aantal belangrijke dingen gebeurd. Zo is Nicole's bewustzijn getransporteerd naar een kikker en als de zandloper leeg is zullen ze haar weer terugbrengen naar haar echte lichaam. Maar dit gaat niet helemaal volgens plan, want als de zandloper bijna leeg is valt de pot met Nicole als kikker erin om! Dan komt ook nog eens Reaper Billy binnen, die alleen Waverly kan zien, en gooit potten met andere kikkers om waardoor ze niet meer weten welke kikker Nicole is. Nicole weet echter uit het lichaam van de kikker te komen en als een geest door de ruimte te zweven. Ze gebruikt het licht om een morse code over te brengen. Reaper Billy wordt in de kelder gevangen gezet, zodat Nicole zijn lichaam kan overnemen. Ze legt uit dat ze een deal heeft gemaakt met Mam Clanton en Waverly zegt dat zij dit keer Nicole's leven zal redden. Waverly vermoord Mam, waarna Nicole in haar eigen lichaam wakker wordt.

Verloving

Maar wat misschien wel de meest bijzondere scène uit deze aflevering is, is dat Waverly en Nicole zich hebben verloofd! Nadat iedereen veilig terug is toasten ze op hun 'eerste en hopelijk laatste exorcism'. Jeremy vraagt vervolgens aan Waverly en Nicole waarom ze nog niet getrouwd zijn. De twee kijken elkaar aan en zeggen dat ze iets gepland hebben. Nicole begint met: "Waverly Earp...", waarna Waveryly vraagt of zij het mag vragen. Waverly vraagt vervolgens aan Nicole of ze met haar wil trouwen en Nicole zegt ja! Hieronder kun je de romantische scène bekijken: 

Maar deze aflevering heeft ook een meer verdrietige kant. Wynonna Earp heeft Holt namelijk in zijn rug geschoten, terwijl Doc hem (onbewust) afleidde. In de vorige aflevering werd al duidelijk dat Doc vond dat er geen eer is als je iemand in zijn rug schiet en dit zegt hij dan ook tegen Wynonna. Doc vertelt haar ook nog dat 'zij en dat pistool elkaar verdienen'. Wanneer Waverly en Nicole verloofd zijn zien we Wynonna zachtjes huilen en Doc naar buiten lopen. Niet iedereen heeft een happy end...

Het duurt nog wel even voordat we weten hoe het verder gaat, want pas in 2021 wordt de tweede helft van Wynonna Earp seizoen 4 uitgezonden.

Bron: EW.com, TVLine, TVInsider.

Lees ook: Onbekendere series die het kijken waard zijn

Nieuwste artikelen

  • De vergeten vrouwen- Kristin Hannah

  • Een dag om nooit te vergeten – Jill Mansell

  • Vliegen als een bij - Roland Schimmelpfennig

  • De Italiaanse droom - Jo Thomas

  • Het groentebakboek - Lina Wallentinson

Gerelateerde artikelen

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • Deze Nederlandse acteurs bemachtigden allemaal een rol in Game of Thrones

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

  • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

Zoek in artikelen