• Home
  • Nieuws
  • Johnny Depp moet Fantastic Beasts-franchise verlaten

Johnny Depp moet Fantastic Beasts-franchise verlaten

Johnny Depp heeft via zijn officiële Instagram pagina laten weten dat Warner Bros. hem heeft verzocht om de Fantastic Beasts-franchise te verlaten. Dit bericht komt nadat Johnny Depp een rechtszaak tegen het blad 'The Sun' heeft verloren waarin werd gezegd dat Johnny Depp zijn vrouw mishandelde. Voor de fans betekent dit dat een andere acteur de rol van Gellert Grindelwald zal gaan overnemen.

Bron: Warner Bros.

Op Instagram plaatste Johnny Depp een brief naar zijn fans waarin hij hun bedankte voor hun support, maar waarin hij ook laat weten dat hem gevraagd is om de rol van Gellert Grindelwald neer te leggen. De acteur schrijft het volgende: "Naar aanleiding van de recente gebeurtenissen wil ik de volgende korte verklaring afleggen. Ten eerste wil ik iedereen bedanken die mij heeft gesteund. Ik ben ontroerd door de vele berichten van liefde en bezorgdheid, vooral de afgelopen dagen. Ten tweede wil ik laten weten dat Warner Bros. mij gevraagd heeft om ontslag te nemen van mijn rol als Grindelwald in Fantastic Beasts en ik heb dat verzoek gerespecteerd en geaccepteerd. Tot slot wil ik dit zeggen. Het surrealistische oordeel van de rechtbank in het Verenigd Koninkrijk zal niet veranderen dat ik blijf vechten om de waarheid te vertellen en ik bevestig dat ik van plan ben om in hoger beroep te gaan. Ik ben van plan te bewijzen dat de beschuldigingen tegen mij onjuist zijn. Mijn leven en carrière zullen niet worden bepaald door dit moment."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Johnny Depp (@johnnydepp) op

 

Nieuwe Gellert Grindelwald

Johnny Depp heeft al een aantal scènes als Grindelwald voor Fantastic Beasts 3 opgenomen. Deze zijn straks echter niet meer te gebruiken en alle scènes met Grindelwald zullen opnieuw opgenomen moeten worden. Warner Bros. laat weten dat de rol van Grindelwald opnieuw gecast zal worden en de filmmaatschappij moet dus op zoek gaan naar een nieuwe Grindelwald. Veel fans laten op Twitter weten dat ze heel graag Colin Farrell terug zouden willen zien in de rol. In de eerste Fantastic Beasts film zagen we Colin Farrell in de rol van Graves, maar hij bleek eigenlijk Grindelwald te zijn. Veel fans vonden hem erg geschikt voor de rol en nu Johnny Depp de franchise moet verlaten hopen veel fans dat Colin Farrell terugkeert. Of Colin Farrell echt de rol van Grindelwald zal gaan overnemen is nog niet bekend.

 

Releasedatum Fantastic Beasts 3

Dat Johnny Depp de franchise verlaat heeft ook gevolgen voor de releasedatum van de film. Eigenlijk zou Fantastic Beasts 3 op 12 november 2021 worden uitgebracht. Maar nu moet er een nieuwe acteur in de rol van Grindelwald gecast worden en moeten alle scènes met Grindelwald (opnieuw) gefilmd worden. Warner Bros. heeft laten weten dat de film daarom verplaats zal worden naar 2022. Een exacte releasedatum heeft de filmmaatschappij niet vrijgegeven, maar volgens Warner Bros. zal de derde film ergens in de zomer van 2022 worden uitgebracht.

 

Bron: EW.com, We Got This Covered

Lees ook: Fantastic Beasts 3 krijgt een grote tovenaarsoorlog

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • Er komt een nieuwe, échte Harry Potter-film!

  • De beste Young Adult sprookjes

  • 100 dingen die je nog niet wist over Harry Potter

  • 30 cadeaus voor Harry Potter fans

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen