• Home
 • Nieuws
 • Bridgerton seizoen 2: wat kunnen we ervan verwachten?

Bridgerton seizoen 2: wat kunnen we ervan verwachten?

Sinds 25 december staat de nieuwe romantische serie Bridgerton op Netflix. Uiteraard hebben ook wij deze serie al gebinged en zitten we ondertussen met smart te wachten op het tweede seizoen van deze leuke serie. Maar komt er wel een tweede seizoen? En zo ja, wat kunnen we daar dan van verwachten? Wij gingen voor jullie op onderzoek uit om antwoorden te krijgen op deze prangende vragen. 

Netflix heeft Bridgerton nog officieel vernieuwd voor een tweede seizoen! De streamingdienst heeft dit zelf naar buiten gebracht door middel van een brief van lady Whistledown. De gehele brief kun je hier lezen!

Bridgerton seizoen 2              Bridgerton seizoen 2              Bridgerton seizoen 2              Bridgerton seizoen 2              Bridgerton seizoen 2              Bridgerton seizoen 2              Bridgerton seizoen 2Bron: Shondaland, Netflix

 

Wat kunnen we verwachten van Bridgerton seizoen 2?

Het eerste seizoen van de serie Bridgerton is grotendeels gebaseerd op het eerste boek van de Bridgerton-serie van Julia Quinn. Het tweede seizoen zal gebaseerd gaan worden op het tweede boek in de serie, namelijk De verliefde graaf. Het eerste boek ging voornamelijk over Daphne, maar het tweede boek heeft Anthony Bridgerton als hoofdpersoon. In het tweede boek ontmoet hij Kate, een karakter dat we nog niet in de serie hebben gezien. Anthony had namelijk vooral oog voor Siena. Of Kate haar opwachting zal gaan maken in seizoen 2 of dat Anthony toch nog steeds gevoelens voor Siena zal hebben, dat zal moeten blijken. Julia Quinn heeft namelijk aangegeven dat Siena een bestaand karakter is, maar met een nieuwe naam. Wie weet krijgt Siena in Bridgerton seizoen 2 wel een deel van Kate's verhaal!

De samenvatting van het tweede boek luidt als volgt: 

"De lente van 1814 belooft weer een veelbewogen huwelijksseizoen te worden, maar niet als het aan Anthony Bridgerton ligt. Deze begeerlijke graaf maakt nog geen enkele aanstalten zich te verloven. En waarom zou hij ook? Niemand speelt de onbereikbare vrijgezel beter dan hij… Lady Whistledowns Society Papers, april 1814. 
Dit keer zitten de roddelbladen ernaast. Anthony Bridgerton heeft niet alleen besloten te trouwen, hij weet zelfs al met wie! Het enige obstakel is zijn aanstaande schoonzus, Kate Sheffield, de meest bemoeizieke vrouw die zich ooit in een Londense balzaal heeft gewaagd. Wat de societydames ook mogen zeggen, Kate is ervan overtuigd dat Anthony een verschrikkelijke echtgenoot zal zijn. Ze is vastbesloten om haar zus te beschermen. Maar hoe beschermt ze haar eigen hart tegen de invloed van deze verleidelijke graaf?"

              Bridgerton seizoen 2              Bridgerton seizoen 2              Bridgerton seizoen 2Bron: Shondaland, Netflix

 

Releasedatum Bridgerton seizoen 2

Er is nog geen officiële releasedatum bekend gemaakt voor Bridgerton seizoen 2. De opnames van seizoen 1 zijn in november 2019 afgerond en in december 2020 werd het eerste seizoen gereleased. Aangezien de opnames van Bridgerton seizoen 2 in de lente van 2021 van start zullen gaan is het goed mogelijk dat we het tweede seizoen pas aan het begin van 2022 te zien zullen krijgen.

 

Bron: DenofGeek, TV Line.

Lees ook: 10x de beste romantische kostuumfilms

Nieuwste artikelen

 • De dochter die goed wilde doen - Corine Hartman

 • Sensation Island - Thysia Huisman

 • Alle weetjes over Taylor Swift - Arie Kaplan

 • Harteloos - Elsie Silver

 • Dochter van twee werelden – Sarah Lark

Gerelateerde artikelen

 • 10 Netflix tips die je moet weten

 • 10 redenen waarom Regé-Jean Page een lekker ding is

 • De leukste vrouwen series op Netflix

 • Netflix codes

 • Top 5 erotische must sees op Netflix

Zoek in artikelen