• Home
  • Nieuws
  • Zack Snyder's Justice League trailer onthuld

Zack Snyder's Justice League trailer onthuld

In 2017 verscheen de superheldenfilm Justice League. In deze film kwamen veel superhelden uit de verschillende films van het DC universum samen. Wonder Woman, Superman, Batman, Aquaman... allemaal zijn ze in deze film te zien! Maar de film die in 2017 is uitgebracht was niet de film zoals de originele regisseur Zack Snyder die eigenlijk bedoelt had. De fans begonnen vervolgens een petitie met de hashtag #ReleaseTheSnyderCut, om de film zoals Zack Snyder die eigenlijk bedoelt had vrij te geven. Dit jaar is het dan eindelijk zover en is de Zack Snyder's Justice League trailer onthuld!

Bron: Warner Bros.

Zack Snyder zou eigenlijk de film Justice League gaan maken, maar vanwege een tragedie in zijn familie moest hij het project helaas verlaten. Joss Whedon werd aan boord gebracht en de film werd herschreven en scènes werden opnieuw gefilmd. Hierdoor leek het eindresultaat van de film niet meer op wat filmmaker Zack Snyder eigenlijk voor ogen had. Dit jaar wordt eindelijk de zogeheten Zack Snyder's Justice League cut uitgebracht. Zack Snyder heeft de film mogen maken zoals hij die voor ogen had. Zo zullen we een nieuwe versie van de Steppenwolf zien, zal Jared Leto te zien zijn als de Joker en krijgen de superhelden te maken met de slechterik Darkseid. Deze slechterik was namelijk niet te zien in de versie uit 2017.

Zack Snyder's Justice League zou eigenlijk het eerste deel van een trilogie gaan worden, maar Warner Bros. heeft laten weten geen interesse te hebben in een vervolg op deze superheldenfilm. Zack Snyder zegt er het volgende over: "De realiteit is, voor zover ik weet, dat er geen interesse en/of zin is om meer van deze films van Warner Bros. met mij te maken. Ik dacht niet dat het ooit zou gebeuren om deze film goed af te maken. Maar ik heb mijn best gedaan - wat betreft de oprichting van de Justice League, de verschillende persoonlijkheden die bij elkaar worden gebracht - dat idee, daar gaat deze film over ... Er zit ook een suggestie in de film van een groter universum dat er nog steeds is."

Zack Snyder's Justice League zal in totaal maar liefst 4 uur gaan duren. Dat is 2 uur langer dan de film die in 2017 verscheen. De trailer van Zack Snyder's Justice League is nu onthuld en de film belooft boordevol actie te zitten! We zien hoe Bruce Wayne en Diana Prince de handen ineen slaan om een team van superhelden te recruiteren om het op te nemen tegen een nieuw slechterik.

 

Ben je benieuwd geworden naar Zack Snyder's Justice League trailer? Bekijk hem dan snel hieronder!

Op 18 maart verschijnt Zack Snyder's Justice League op de streamingdienst HBO Max. Deze streamingdienst is helaas nog niet in Nederland beschikbaar, dus het is nog niet bekend of en wanneer de film in Nederland te zien is.

 

Bron: DC, Movieweb

Lees ook: 10x kick-ass vrouwenfilms

Nieuwste artikelen

  • Spelen met vuur - Lina Bengtsdotter

  • Hoe ik mijn eigen moord oploste - Kristen Perrin

  • Broer, moordenaar - Ellen Heijmerikx

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

Gerelateerde artikelen

  • De beste Young Adult sprookjes

  • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

  • Pikante films op Netflix

  • De allerbeste Harry Potter behind the scenes momenten

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

Zoek in artikelen