• Home
 • Nieuws
 • Dit kunnen we van Sweet Magnolias seizoen 2 verwachten

Dit kunnen we van Sweet Magnolias seizoen 2 verwachten

Let op! Dit artikel bevat spoilers voor het eerste seizoen van Sweet Magnolias.

In 2020 hebben we op Netflix kunnen genieten van het eerste seizoen van de leuke serie Sweet Magnolias. Gelukkig voor de fans heeft Netflix aangekondigd dat er een tweede seizoen aan zit te komen! Het eerste seizoen eindigt namelijk met een grote cliffhanger, dus de fans wachten met smart op het vervolg. Maar wat kunnen we verwachten van Sweet Magnolias seizoen 2? Wij zochten het uit!

Waar gaat Sweet Magnolias seizoen 2 over?

Aan het eind van seizoen 1 komt Maddie erachter dat haar zoon Kyle een auto-ongeluk heeft gehad. Haar zoon heeft dit gelukkig overleeft, maar hij is nog wel bewusteloos. Echter was haar zoon niet de enige passagier in de auto. Maar wie was de andere persoon die in de auto zat? En heeft hij of zij het ongeluk ook overleefd? Deze vragen zullen ongetwijfeld beantwoord worden in het tweede seizoen. 

Over het plot van het tweede seizoen is er nog niet veel bekend. Sweet Magnolias is gebaseerd op de 11-delige boekenserie van Sherryl Woods. Het eerste seizoen is losjes gebaseerd op de eerste drie boeken uit de serie, maar er zijn ook een aantal belangrijke dingen in de serie gebeurd die niet in de boeken voorkomen. Het auto-ongeluk waarmee het eerste seizoen eindigt komt bijvoorbeeld niet voor in de boeken! Zelfs de fans van de boeken weten dus niet hoe het verhaal verder zal gaan.

Sweet Magnolias seizoen 2                      Sweet Magnolias seizoen 2Bron: Netflix

JoAnna Garcia Swisher speelt in Sweet Magnolias de rol van Maddie. Er werd in een recent interview met ET Online aan haar gevraagd wat we van het tweede seizoen kunnen verwachten. De actrice had het volgende erover te zeggen: "Ik kan eigenlijk niets zeggen! En niet voor niets. Er zijn zoveel verhaallijnen die Sheryl, onze showrunner, en de schrijvers hebben gecreëerd, en er zijn zo veel dingen waar je op dit moment misschien niet eens aan denkt, die we zullen bespreken in het tweede seizoen en die interessante plotpunten worden. Maar ik vind de vraag wie er in de auto zit en de verhalen die hierdoor gelanceerd worden ook zo interessant. Nu we hier zijn en ik zie hoe alles zich ontvouwt ... Vorig jaar heb je de personages echt leren kennen en is de basis voor de verhalen gelegd. Dit jaar zal elk van de vrouwen een aantal interessante verhaallijnen krijgen."

 

Releasedatum Sweet Magnolias seizoen 2

De productie van Sweet Magnolias seizoen 2 is aan het begin van 2021 van start gegaan. Dit betekent dat het nog wel even duurt voordat het tweede seizoen daadwerkelijk op Netflix zal komen te staan. Waarschijnlijk zal de serie pas aan het eind van 2021 of het begin van 2022 te zien zijn.

 

Bron: ET Online, Variety.

Lees ook: Romantische drama series die zich afspelen in kleine dorpjes

Nieuwste artikelen

 • Hannahs vlucht - Jan Eliasberg

 • Tot aan de zon en terug - Jill Mansell

 • De Code - Denise Rudberg

 • Grenzeloze liefde - Kyra Rutgers

 • Zelfs de honden - Jon McGregor

Gerelateerde artikelen

 • 10 Netflix tips die je moet weten

 • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

 • De leukste vrouwen series op Netflix

 • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

 • Volwassen acteurs die tieners speelden

Zoek in artikelen