Friends reünie trailer onthuld

In 2004 werd de allerlaatste aflevering van Friends uitgezonden. Ondanks dat de serie al lange tijd gestopt is, is Friends nog steeds razend populair. Nu, 17 jaar nadat de laatste aflevering is uitgezonden, komen de zes hoofdrolspelers weer bij elkaar voor een speciale Friends reünie! Eerder werd al de releasedatum, de cast en een korte teaser trailer onthuld, maar HBO Max verwent ons nu eindelijk met een volledige Friends reünie trailer! Deze trailer zit vol met emotionele, maar vooral ook nostalgische momenten.

Bron: HBO Max, Warner Bros. Television 

Friends reünie trailer

Voor de Friends fans zit de Friends reünie trailer boordevol leuke en herkenbare momenten. Zo doet de cast een quiz, georganiseerd door David Schwimmer, over Friends. Dit doen ze in de stijl van de aflevering waarin Monica en Rachel tegen Chandler en Joey strijden om het appartement. Zo vraagt David Schwimmer bijvoorbeeld: "Hoeveel pagina's was de brief die Rachel aan Ross schreef?" Maar ook andere bekende scènes en momenten komen terug. Zo wordt er gevraagd of Ross en Rachel wel écht 'on a break' waren én speelt Lisa Kudrow de scène na waarin Phoebe ontdekt dat Chandler en Monica een relatie hebben. 'My eyes, my eyes!' schreeuwt Lisa Kudrow in een perfecte imitatie van misschien wel een van de meest iconische scènes uit de serie. Kortom, de Friends reünie trailer zit boordevol herkenbare momenten voor de fans! Tijdens de reünie worden er dus vooral herinneringen opgehaald met de zes hoofdrolspelers, maar er komen ook nog andere gasten voorbij. Zo zien we in de trailer Tom Selleck voorbijkomen, die de rol van Richard speelde, en Maggie Wheeler, die de rol van Janice speelde.

 

Ben je benieuwd geworden naar de Friends reünie trailer? Bekijk hem dan snel hieronder:

De Friends reünie komt snel dichterbij, want vanaf 27 mei is deze te zien op HBO Max. In Nederland moeten we een dagje langer wachten, want op 28 mei wordt de Friends reünie op SBS6 uitgezonden!

 

Bron: EW.com

Lees ook: Friends fouten die je waarschijnlijk nooit zijn opgevallen

Nieuwste artikelen

  • Spelen met vuur - Lina Bengtsdotter

  • Hoe ik mijn eigen moord oploste - Kristen Perrin

  • Broer, moordenaar - Ellen Heijmerikx

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

Gerelateerde artikelen

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • Friends fouten die je waarschijnlijk nooit zijn opgevallen

  • Deze acteurs werden tijdens de opnames vervangen

  • De 18 leukste sitcoms op een rijtje

  • 15 x de beste sitcoms

Zoek in artikelen