• Home
 • Nieuws
 • Luister via Chicklit.nl gratis naar The Vampire Diaries op Storytel

Luister via Chicklit.nl gratis naar The Vampire Diaries op Storytel

Kun jij ook geen genoeg krijgen van The Vampire Diaries? Deze heerlijke serie waarin de knappe vampiers Damon en Stefan strijden om het hart van Elena blijft geweldig om te kijken. Of je de serie nou 1 of 10 keer gezien hebt, elke keer blijft het geweldig. Wil je nóg meer The Vampire Diaries? Dat kan! De serie is namelijk gebaseerd op de boekenreeks van L.J. Smith. En deze boeken zijn nu te luisteren op Storytel! Via Chicklit.nl kun je de boeken zelfs gratis luisteren. Hoe? Dat vertellen we je in dit artikel!

Barbara Sloesen

Actrice Barbara Sloesen, die je onder andere kunt kennen van de Nederlandse romcom Zwaar verliefd!, heeft de boeken van The Vampire Diaries ingesproken voor Storytel. Barbara Sloesen is fan van fantasyverhalen waarbij je kan opgaan in een andere wereld. Volgens de actrice voert The Vampire Diaries je mee naar een plek waar veel duistere krachten samenkomen, waar gestreden wordt voor liefde en vriendschap. Dromen en nachtmerries worden werkelijkheid. Barbara Sloesen wilde al een tijdje een fantasyverhaal inspreken. Ze twijfelde dus geen moment toen ze gevraagd werd om de hele serie van The Vampire Diaries in te spreken! Enne... op die eeuwenoude vraag of je #TeamStefan of #TeamDamon bent kiest Barbara Sloesen toch voor #TeamDamon. Volgens haar is hij mysterieus en een echte bad-boy met een klein hartje. 

Kun jij de serie van The Vampire Diaries ook dromen? Met het luisteren van de boeken kun je nu nogmaals genieten van het verhaal van Elena! De serie wijkt daarnaast op een aantal punten af van de boeken, dus zelfs als je de serie al 10x gezien hebt zullen de boeken een nieuwe ervaring voor je zijn.

Gratis luisteren

Via Chicklit.nl kun je nu de boeken van The Vampire Diaries gratis luisteren! Maar hoe gaat dat in zijn werk? Chicklit.nl biedt nu één maand gratis Storytel aan. Alleen als je je via DEZE LINK opgeeft, kun je van die 30 dagen gebruik maken. In die tijd kun je alle boeken beluisteren die op Storytel beschikbaar zijn. Waaronder dus The Vampire Diaries boeken! Blijkt het toch niet helemaal jouw ding te zijn, dan kun je voor het eind van die 30 dagen gemakkelijk opzeggen. Na de gratis periode betaal je €11,99 euro per 30 dagen.

Waar gaan The Vampire Diaries boeken over?

The Vampire Diaries is het verhaal van Salvatore en Damon, twee broers die ten tijde van de Italiaanse renaissance verliefd waren op dezelfde vrouw. Ze vonden de dood in een zwaardduel, maar ontwaakten daarna als vampiers. Eeuwenlang bestreden ze elkaar. Nu zijn ze opnieuw verliefd op hetzelfde meisje, deze keer op het aantrekkelijke tienermeisje Elena, van Robert E. Lee High School. Is Elena sterk genoeg om zich staande te houden in hun allesvernietigende vete?

 

Lees ook: De beste luisterboeken op Storytel

Nieuwste artikelen

 • Over mijn lijk - Jeffrey Archer

 • De beterweter – Marc-Uwe Kling

 • Op zoek naar Beer - Hannah Gold

 • Het onwaarschijnlijke verhaal van Baskerville Hall - Ali Standish

 • Stink tegen Danny - Jenny Mclachlan

Gerelateerde artikelen

 • Top 12 beste young adult fantasy series

 • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

 • Winnen: 3 maanden gratis Storytel

 • V-Wars: de nieuwe Netflix-vampierenserie met Ian Somerhalder

 • Winnen: The Vampire Diaries goodiepakket van Storytel

Zoek in artikelen