• Home
 • Nieuws
 • Legacies krijgt een ruimte-aflevering mét een Darth Vader monster

Legacies krijgt een ruimte-aflevering mét een Darth Vader monster

Pas op! Dit artikel bevat spoilers voor het derde seizoen van Legacies.

Legacies, de spin-off van The Vampire Diaries en The Originals is alweer bezig met het derde seizoen van de serie. Op 17 juni wordt in Amerika de seizoensfinale uitgezonden en dit belooft een heel speciale aflevering te worden. In de vorige aflevering zagen we hoe Hope, Josie en Lizzie oog in oog kwamen te staan met een monster die wel erg veel weg had van Darth Vader. De volgende aflevering gaat nog een stapje verder, want die zal zich in de ruimte afspelen!

Aan het eind van aflevering 14 van Legacies seizoen drie zagen we dat Hope en Josie probeerden om Lizzie te bevrijden van een heksencult. Deze reddingsactie verliep niet helemaal volgens plan en de meiden werden per ongeluk high, waarna ze per ongeluk een portaal openden waar een groots, gepantserd wezen uit kwam. In aflevering 15 zullen we meer van dit wezen te zien krijgen. Brett Matthews is de uitvoerend producent van de serie en hij vertelt dat we in de volgende aflevering meer over het wezen te weten komen én we ontdekken wie er in het gepantserde pak blijkt te zitten en wat dat te betekenen heeft. De volgende aflevering zal dus een aantal van de vragen die je hebt na het zien van de vorige aflevering beantwoorden.

Bron: Warner Bros. Television, The CW

Ruimte-aflevering

Maar dat is nog niet alles, want de volgende aflevering zal zich op de een of andere manier (deels) in de ruimte afspelen. De makers van de serie wilden al heel lang een ruimte-aflevering maken en nu is het eindelijk zover. Brett Matthews zegt er het volgende over: "We hebben altijd al een ruimte-aflevering willen maken. Het is altijd een onmogelijke droom geweest, maar we hebben een manier gevonden om het te doen. Dus volgende week zul je ruimtegekte zien en wat volgens ons een belangrijke en diepe emotionele reis is tussen de drie meisjes." De laatste aflevering zal dus een bijzondere worden. Hoe de ruimte-aflevering van Legacies er precies uit zal zien is nog niet bekend. 

The Vampire Diaries en The Originals

Brett Matthews vertelt ook dat de volgende aflevering een belangrijke connectie zal hebben met zowel The Vampire Diaries als The Originals: "Het is echt een aflevering die diep in de geschiedenis van de drie franchises duikt en in het bijzonder Hope's reis door The Originals naar deze serie. Het heeft banden met het verleden en het geeft inzicht in waar het einde van het seizoen heen zal gaan. Het is een van die afleveringen die alleen Legacies ons toestaat om te doen. We experimenteren met veel van de genres waar we dol op zijn en sci-fi is daar zeker een van, dus eindelijk gaan we daarmee aan de slag."

Op 17 juni zal de laatste aflevering van Legacies seizoen 3 in Amerika worden uitgezonden.

 

Bron: Ew.com, Decider, TV Line.

Lees ook: Vampire Academy tv-serie in de maak van The Vampire Diaries maker

Nieuwste artikelen

 • Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met Six More Months of June

 • Ollie de Viking - Adam Stower

 • Hart te huur – Diverse auteurs

 • Het Park – Magnus Weightman

 • De dochter die goed wilde doen - Corine Hartman

Gerelateerde artikelen

 • De beste Young Adult sprookjes

 • Top 12 beste young adult fantasy series

 • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

 • De allerbeste Harry Potter behind the scenes momenten

 • 20 Harry Potter feitjes waar je niets van wist 

Zoek in artikelen