Alle aankomende kerstfilms op Netflix

Netflix verwent ons elk jaar met heel wat leuke Kerstfilms. Van Holidate tot A Christmas Prince en A Knigh for Christmas, we hebben al van heel wat leuke Kerstfilms kunnen genieten. Ook dit jaar brengt Netflix weer heel wat Kerstfilms uit. Niet alleen kunnen we genieten van een aantal leuke vervolgen (zoals The Princess Switch 3), maar ook weer van een aantal geheel nieuwe Kerstfilms! Wij hebben alle aankomende kerstfilms onder elkaar gezet.

Love Hard - 5 november 2021

In deze film speelt niemand minder dan Nina Dobrev (The Vampire Diaries) de hoofdrol. Ook is Harry Shum Jr. (Shadowhunters, Glee) te zien in deze film. Natalie is een hopeloos romantische, maar eeuwig vrijgezelle LA-journalist. Ze denkt dat het beter gaat als ze een dromerige man van de oostkust, Tag, naar rechts swipet. Ze neemt een sprong in het diepe en springt op een vlucht om haar crush te verrassen voor de feestdagen, maar ontdekt dat ze is gecatfished door Tag's jeugdvriend die even ongelukkig is in de liefde, Josh.

Robin Robin – 24 november 2021

Robin Robin is een korte stopmotion film van 30 minuten van de studio Aardman, de studio die onder andere bekend is van Shaun the Sheep. De synopsis luidt als volgt: Wanneer het ei van een roodborstje in het huis van muizen belandt, wordt ze geadopteerd in de familie. Maar wanneer ze een belemmering wordt voor de stiekeme capriolen van de muizen, begint ze aan een gedurfde reis van zelfontdekking.

A Boy Called Christmas – november 2021

A Boy Called Christmas is gebaseerd op het gelijknamige boek van Matt Haig. In de film zullen onder andere Maggie Smith (Harry Potter, Downton Abbey) en de Nederlandse Michiel Huisman (Game of Thrones) een van de hoofdrollen vertolken. 

Het verhaal gaat over de oorsprong van de Kerstman. We leren een jonge jongen genaamd Nikolas kennen die op weg is naar de Noordpool. Hier hoopt hij meer te weten te komen over zijn verleden en wil hij zijn kerstbestemming vervullen.

Er is nog geen exacte releasedatum bekend, maar de film zal in november op Netflix te zien zijn.

The Princess Switch 3 – november 2021

In dit derde deel kruipt Vanessa Hudgens weer in de huid van Stacy, Margaret én Fiona. Voor het derde deel is er nog geen releasedatum bekend gemaakt, maar wel weten we dat de film in november op Netflix te zien zal zijn. 

In The Princess Switch 3 roepen koningin Margaret en prinses Stacy de hulp in van Margarets nicht Fiona wanneer er een onbetaalbaar relikwie wordt gestolen. Ze werken samen met een man uit haar verleden om het relikwie terug te brengen. Met romantiek en een zeer onverwachte verwisseling als resultaat.

Bron: Netflix

Single All the Way – december 2021

In deze LGBTQ+ romcom is Peter het zat om door zijn familie te worden beoordeeld vanwege zijn eeuwige status als alleenstaande man en wil wanhopig zijn relatiestatus veranderen. Als noodmaatregel overtuigt Peter zijn vriend Nick om met hem mee te gaan op vakantie en in het bijzijn van Peters familie te doen alsof ze een relatie hebben. Het plan loopt echter mis wanneer Peters moeder hem op een blind date regelt met de knappe fitnesstrainer James.

1000 Miles from Christmas – december 2021

Deze Spaanstalige kerstfilm komt in december op Netflix te staan. De synopsis luidt als volgt: Een 30-jarige wordt meegesleept in de geest van Kerstmis terwijl hij zich met tegenzin laat meeslepen.

De Familie Claus 2 – kerstperiode 2021

Er komt een vervolg op de leuke Nederlands-Vlaamse kerstfilm De familie Claus! Deze zal in de kerstperiode op Netflix verschijnen. Er is nog geen releasedatum bekend gemaakt. Wel is de synopsis al onthuld: Jules Claus heeft de kerst weer omarmd en maakt zich samen met opa Noël op voor de drukste tijd van het jaar. Alles lijkt volgens plan te gaan, totdat Jules een heel bijzondere brief ontvangt met een intrigerende vraag.

Bron: Netflix

A Castle for Christmas - winter 2021

A Castle for Christmas is een romcom die in de winter van 2021 op Netflix zal worden geplaatst. Er is nog geen releasedatum bekend gemaakt, maar wel is er onthuld dat Brooke Shields (Jane the Virgin) en Cary Elwes (The Princess Bride, Stranger Things) de hoofdrollen gaan vertolken. Het verhaal gaat over Sophie, een beroemde Amerikaanse schrijfster die naar Schotland reist en een kasteel wil kopen. Maar de stekelige eigenaar, een Schotse hertog genaamd Myles, aarzelt om het kasteel te verkopen aan een buitenlander.

 

Lees ook: Top 12 romantische series op Netflix

Nieuwste artikelen

  • 12x Supernatural feiten die je nog niet wist

  • Luister nu gratis Vijftig Tinten Grijs exclusief op Storytel

  • 15 verwijderde scènes uit Harry Potter die we hadden willen zien

  • De Hillel Codex - Emile Schrijver

  • Recensie: Encanto

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • Netflix codes

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • De 10 leukste kerstfilms aller tijden!

  • Pikante films op Netflix

Zoek in artikelen