Trailer Spider-Man: No Way Home is uit

Spider-Man is een van de meest geliefde Marvel superhelden. Tom Holland speelt de rol van Peter Parker, een jongen die meer is dan alleen een scholier. In Spider-Man: Far From Home werd zijn identiteit bekend gemaakt aan de hele wereld. Nu moet Peter de gevolgen onder ogen zien, en die zijn zeker niet leuk of gemakkelijk. Radeloos gaat hij naar Doctor Strange met de vraag of hij ervoor kan zorgen dat niemand meer weet dat hij Spider-Man is. Maar ook dat lijkt niet de oplossing waar Peter op hoopte. Bekijk hier de nieuwe trailer van Spider-Man: No Way Home.

De trailer van de nieuwste Spider-Man film is uit! Bekijk hier de trailer van Spider-Man: No Way Home.

Bron: Sony Pictures Home Entertainment

´We started getting visitors… from every universe.´ Deze onheilspellende woorden horen we Doctor Strange in de trailer uiten. Ook kan je zien dat er heel veel gaande is: Spider-Man: No Way Home beloofd een waar spektakel te worden, waar niet iedereen ongeschonden uit zal komen. Vooral wanneer de plannen van Peter en Stephen Strange niet hetzelfde blijken te zijn...

Bron: Sony Pictures Home Entertainment

Eerder werd al een teaser trailer gedeeld, maar verder was er nog niet veel bekend over Spider-Man: No Way Home. Waar veel fans erg blij mee zijn, is dat de originele Doc Ock (Doctor Otto Octavius) te zien is: acteur Alfred Molina was eerder te zien in een Spider-Man film, namelijk in Spider-Man 2 (2004) met Tobey Maguire.

Bron: Sony Pictures Home Entertainment

Tom Holland, Zendaya, Benedict Cumberbatch en Jacob Batalon zijn natuurlijk te zien in de trailer. Ook spelen acteurs Marisa Tomei, Benedict Wong, Jamie Foxx, Willem Dafoe en J.K. Simmons in Spider-Man: No Way Home.

De trailer roept een heleboel vragen op, maar zorgt er vooral voor dat Marvel-fans heel veel zin hebben om de nieuwe Spider-Man film te gaan kijken. Het wachten is bijna voorbij, want vanaf 16 december is hij te zien in de bioscoop.

Bronnen: Marvel Studios, Sony Pictures Home Entertainment

Lees ook: Groot komt naar Disney+

Nieuwste artikelen

  • De vergeten vrouwen- Kristin Hannah

  • Een dag om nooit te vergeten – Jill Mansell

  • Vliegen als een bij - Roland Schimmelpfennig

  • De Italiaanse droom - Jo Thomas

  • Het groentebakboek - Lina Wallentinson

Gerelateerde artikelen

  • De leukste berichten over Spider-Man: No Way Home

  • Film kussen waar je warm van wordt

  • De leukste geïmproviseerde Marvel scènes

  • Marvel trailers hilarisch gemaakt

  • Deze films en series verschijnen in mei op Netflix

Zoek in artikelen