Nieuwe castleden Shadow and Bone bekend

We wisten al dat als seizoen 2 van Shadow and Bone volgens het boek zou gaan, er nieuwe castleden zouden moeten komen. Tot voor kort was hier nog niets over bekend, maar nu weten we wie de nieuwe rollen zullen gaan spelen. Het gaat om de personages Tolya Yul-Bataar, Tamar Kir-Bataar, Nikolai Lantsov en Wylan Hendriks. Wie de Shadow and Bone cast is, lees je hier.

Bekijk hier de cast aankondiging:

De cast van Shadow and Bone seizoen 2

Dat de oude vertrouwde Shadow and Bone cast terug zou keren, wisten we al: Jessie Mei Li als Alina Starkov. Ook Ben Barnes (Generaal Kirigan), Archie Renaux (Malyen Oretsev), Amita Suman (Inej), Freddy Carter (Kaz Brekker), Calagan Skogman (Matthias Helvar), Kit Young (Jesper Fahey) en Danielle Galligan (Nina Zenik) zullen terugkomen. De nieuwe castleden zijn de volgende:

Lewis Tan (Mortal Kombat) speelt de rol van Tolya Yul-Bataar. Anna Leong Brophy (Traces) is gecast als Tamar Kir-Bataar. Patrick Gibson (The OA) zal de rol van Nikolai Lantsov spelen en Jack Wolfe (The Witcher) speelt Wylan Hendriks.

Hier zie je de Shadow and Bone cast bij elkaar:

Shadow and Bone seizoen 2

Over het verhaal weten we nog weinig, al denken we dat het verhaal van het boek Dreiging en duisternis (deel 2 in de Grisha-reeks) redelijk gevolgd zal worden. Dat is ook wel te zien aan de nieuwkomers voor het tweede seizoen, die overeenkomen met nieuwe personages uit dat boek. Alina zal, als dit het geval is, samen met Mal een nieuw leven op proberen te bouwen in een ander land omdat ze opgejaagd wordt door het Eerste en Tweede Leger. Ook heeft Alina een hele hoop nare herinneringen aan de gebeurtenissen overgehouden. Haar magische krachten groeien en daarmee is ze van plan de duistere krachten, die steeds groter worden, te bevechten. Zal Alina de juiste keuze maken tussen haar land, macht en de liefde?

Bron: Netflix

Wanneer komt Shadow and Bone seizoen 2?

De cast en crew zijn inmiddels in Boedapest en de opnames zijn van start gegaan. We moeten nog wel geduld hebben, want voorlopig zal seizoen 2 van Shadow and Bone niet te zien zijn. Wel hebben wij heel veel zin in het tweede seizoen! Jij ook?

 

Bron: Netflix

Lees ook: Red Notice 2 en 3 aangekondigd

Nieuwste artikelen

  • Snow White van Disney krijgt geen dwergen

  • Huizinga 3: Het derde boek - Frank van Pamelen

  • The King's Daughter het nieuwe sprookje met Pierce Brosnan en Kaya Scodelario

  • Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met Uit de keuken van Xi'an Famous Foods van Jason Wang

  • One of us is lying binnenkort te zien bij Netflix

Gerelateerde artikelen

  • 10 redenen waarom Ben Barnes een lekker ding is

  • De cast van Married with Children: toen vs nu

  • Waar is de Once Upon a Time cast nu?

  • Deze boeken worden nu verfilmd

  • Ontmoet de cast van Once Upon A Time seizoen 7

Zoek in artikelen