• Home
  • Nieuws
  • Spin-off Outlander, Blood of my Blood, officieel aangekondigd

Spin-off Outlander, Blood of my Blood, officieel aangekondigd

We kregen laatst te horen dat het achtste seizoen van Outlander ook het laatste zou zijn. Met het einde in zicht is het nieuws dat er een spin-off op de planning staat natuurlijk een welkome verrassing! In de prequel ontdekken we het verhaal van Jamie's ouders, Ellen en Brian. Ben je benieuwd naar deze Outlander spin-off en wil je meer weten? Wij zetten alles op een rijtje!

Blood of my Blood
In Outlander komen we al het een en ander te weten over de ouders van Jamie. Zijn moeder, Ellen MacKenzie, trouwde tegen de wil van haar ouders met Brian Fraser. Ze stierf toen Jamie nog heel klein was en hebben haar daardoor ook nog niet in flashbacks gezien. Zijn vader is wel al langsgekomen, als Black Jack Randall Jamie straft met de zweep, sterft Jamie's vader van de shock. Waar we dus al stukjes kennen van de Fraser familiegeschiedenis, zullen we die nu zien in een prequel serie gecombineerd met liefde en verdriet. 


Outlander seizoen 8
Het achtste (en laatste) seizoen zal bestaan uit 10 afleveringen, waarop ze de zestien afleveringen van seizoen 7 opvolgen. In de serie hebben we het leven van Claire Randall gevolgd, een getrouwde verpleegster die in 1945 op mysterieuze wijze ontwaakt in het Schotland van 1743. Ze komt terecht in een onbekende en levensbedreigende wereld. Wanneer ze wordt uitgehuwelijkt aan Jamie Fraser - een moedige en charmante jonge Schotse strijder - ontstaat er een gepassioneerde affaire die haar doet wankelen. Want hoe kiest ze de man van haar leven als ze zich letterlijk in twee compleet verschillende werelden bevinden? De serie is gebaseerd op de boeken van Diana Gabaldon. 

Bron: Netflix

Eerst mogen we nog genieten van het zevende seizoen van Outlander, dat ergens in de zomer te zien zal zijn. In seizoen 6 zagen we dat Claire en Jamie het moeilijk hadden om degenen van wie ze houden te beschermen en tegelijkertijd ook een leven op te bouwen in het koloniale Amerika. Tegen de achtergrond van een naderende revolutie hebben de twee samen een huis gebouwd in Fraser's Ridge, dat ze nu moeten beschermen. Seizoen 7 bouwt verder op dit verhaal. 

Bekijk hier de eerste beelden van Outlander seizoen 7: 

Lees ook: Series met mooie mannen die je wilt zien

Nieuwste artikelen

  • 10 Nederlandse Chicklit auteurs die je wilt volgen

  • Het boek van de galg - Thomas Enger

  • Seizoen 20 van Grey's Anatomy bevestigd ondanks vertrek Ellen Pompeo

  • Deze films en series verschijnen in april op Netflix

  • Een onverstandig huwelijk - Julia Quinn

Gerelateerde artikelen

  • Liefde van A tot Z - S.K. Ali

  • Deze bibliotheek in China is een must-see voor boekenliefhebbers

  • 8 tips om gezonder te eten zonder een streng dieet

Zoek in artikelen