• Home
  • Nieuws
  • Bette Midler is onzeker over Hocus Pocus 3

Bette Midler is onzeker over Hocus Pocus 3

Fans van Hocus Pocus hebben bijna drie decennia moeten wachten op de terugkeer van de Sanderson zussen. Na de eerste film, uit 1993, kwamen Winifred, Mary en Sarah vorig jaar terug voor een nieuw avontuur. Geruchten over een derde deel gingen natuurlijk meteen rond en ook de actrices leken daarvoor in te zijn maar Bette Midler (Winifred) heeft een update gegeven waar veel fans door gaan twijfelen. Lees hieronder wat Bette Midler heeft gezegd! 

Bette Midler
Op de rode loper van de Costume Designers Guild Awards werd Midler gevraagd naar de toekomst van Hocus Pocus 3. Hierop antwoorde de actrice: "Ik weet het niet zeker. Alles is vreemd. Ik weet het niet, misschien. Wie weet?" Dit vinden fans een onzeker statement in de hoop dat er nog een film komt. Toen Hocus Pocus 2 uitkwam tijdens halloween 2022 zei Midler: “Na 30 jaar zonder vervolg op Hocus Pocus, ben ik altijd jaloers geweest op mensen die hun favoriete personage meer dan eens mogen spelen. Het feit dat we dit eindelijk moeten doen, na 30 jaar het idee te hebben gepromoot, ben ik blij dat we het hebben kunnen doen. Ik zou graag een franchise hebben - vooral een personage dat ik graag speel."

Bron: Disney+

Hocus Pocus 2
De nieuwe Hocus Pocus gaat 29 jaar verder in de tijd, nadat tiener Max de zwarte kaars ontsteekt en daarmee onbedoeld de gezusters Sanderson terughaalt. Deze drie heksen, die in de zeventiende eeuw leefden, hebben de gewoonte om jonge vrouwen te ontvoeren en zich tegoed te doen aan hun jeugdigheid. Nu ze weer terug in Salem zijn, is het tijd voor wraak! Het is aan drie jonge meiden (Becca, Cassie en Izzy) om hen te stoppen voordat Winifred, Mary en Sarah Sanderson nieuwe slachtoffers maken. En dat alles voor middernacht op Halloween. Lees HIER onze recensie van Hocus Pocus 2. 

Bekijk hier de Hocus Pocus 2 trailer: 

Hocus Pocus 3
Er wordt al gesproken over de mogelijkheden van een vervolg zonder de Sanderson zussen. Wat wel zeker is, is dat de actrices niet nog eens 30 jaar kunnen wachten om een vervolg te maken. Zo zei Hocus Pocus ster Omri Katz: "We kunnen niet nog eens 30 jaar wachten. Het spijt me, het is de waarheid! Ik weet zeker dat Bette dit niet wil doen op 98-jarige leeftijd."

Nieuwste artikelen

  • Netflix maakt Frankenstein film met Guillermo Del Toro en sterrencast

  • Deze films en series worden in april van Netflix verwijderd

  • Winnen: 5x Vloek van vuur en schaduw van Emmy van Ruijven

  • Wondervrouwen - Stephanie Schuster

  • 10 redenen waarom Michael B. Jordan een lekker ding is

Gerelateerde artikelen

  • Floor regelt het even

  • Debuutroman Daphne Deckers: Alles is zoals het zou moeten zijn

  • Geef je op voor de Chicklit.nl Leesclub met Een verleidelijk aanbod

Zoek in artikelen