Valentijnsdag filmtips!

De maand februari is alweer aangebroken en dat betekent dat Valentijnsdag om de hoek is. De één vind de dag van de liefde, van de verwennerij, heerlijk en kijkt hier al het hele jaar naar uit. De ander heeft er helemaal niets mee, vindt het commerciële onzin, of heeft misschien geen vriendje om het mee te vieren. Wil je toch wat romantiek op de avond zelf, maar geen zin om de deur uit te gaan? Nodig dan je vriendinnen uit of kruip met je vriendje op de bank voor een heerlijk romantische DVD. Wij hebben er een paar voor je op een rijtje gezet:


Valentine’s Day
In Valentine’s Day worden verschillende koppels in Los Angeles gevolgd in de aanloop naar Valentijnsdag. Elk personage krijgt op zijn of haar manier te maken met liefde, vriendschap en onverwachte gebeurtenissen. De film heeft een cast om van te smullen, met topacteurs als Julia Roberts, Jessica Alba, Bradley Cooper, Patrick Dempsey, Anne Hathaway, Jamie Foxx, Jennifer Garner, Ashton Kutcher en nog vele anderen.
Friends With Benefits

Dylan (Justin Timberlake) heeft het helemaal gehad metrelaties. En Jamie (Mila Kunis) gelooft niet meer in al die clichés over ware liefde. Maar omdat ze zich wel tot elkaar aangetrokken voelen, besluiten ze iets nieuws te proberen: lichamelijke liefde zonder emotionele band en al die andere verwikkelingen. Klinkt simpel, toch? Niet dus. Al snel ontdekken ze dat de romantic comedy niet voor niets bestaat.


Eat Pray Love
Liz Gilbert (Julia Roberts) heeft alles wat een moderne vrouw zich maar kan wensen: een echtgenoot, een huis, een succesvolle carrière. Maar in plaats van gelukkig te zijn wordt ze overspoeld door paniek, verdriet en verwarring. Net gescheiden besluit Ellzabeth een radicale stap te nemen: ze gaat een jaar lang alleen op reis. Op haar zoektocht naar evenwicht en geluk bezoekt ze drie landen: Italië, India en Indonesië. Italië staat in het teken van eten en leert ze la dolce vita kennen, in India schrobt ze tempelvloeren en leert ze de kracht van meditatie kennen en in Indonesië de balans tussen ernst en lichtvoetigheid - en ontmoet ze haar grote liefde in Bali.


Letters to Juliet 
De jonge Amerikaanse Sophie geniet van een vakantie in het Italiaanse Verona, de stad van Romeo and Juliet. Hier stuit ze op een vijftig jaar oude "letter to Juliet", een onbeantwoorde brief aan een onbeantwoorde liefde. Ze gaat op zoek naar de geliefden uit de brief. Maar ze kon niet vermoeden wat de zoektocht naar romantiek haar en de overige betrokkenen zou brengen…


Chalet Girl
Kim (Felicity Jones) is een vrolijke, stoere skateboardkampioen uit Engeland. Om geld te verdienen voor haar familie reist ze af naar de Alpen, waar ze als ''Chalet Girl'' gaat werken voor zakenman Richard (Bill Nighy) en zijn vrouw Caroline (Brooke Shields). Er gaat een wereld voor haar open, vol luxe, feestjes, nieuwe vrienden en… snowboarden. Kim blijkt een natuurtalent op de piste en schrijft zich in voor de competitie aan het eind van het seizoen. Ondertussen wordt ze verliefd op Jonny (Ed Westwick), de zoon van haar baas. Hij lijkt haar ook leuk te vinden, maar dat maakt het er niet veel makkelijker op: Jonny is namelijk niet alleen mooi en steenrijk, maar ook nog eens… verloofd!

Meer films? Kijk op onze DVD-pagina!

Nieuwste artikelen

  • Deze series zijn wereldwijd het populairst op Netflix

  • 8 aanraders voor Young Adult tv series die je nu kan streamen

  • De 10 grappigste Disney personages!

  • Waar is de Once Upon a Time cast nu?

  • Doni en de kracht van de blauwe veer - Dwight van van de Vijver

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

  • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

  • Pikante films op Netflix

Zoek in artikelen