Must see series op Ziggo

Lekker op de bank ploffen en relaxen met een goede serie. Dat is een goede vorm van ontspanning. Met het brede aanbod van Ziggo Films & Series kan je voorlopig nog flink vooruit bingen. De populairste series zetten we hieronder voor je op een rijtje.

 

Call the Midwife

Call the Midwife loopt al 10 seizoenen en kun je dus lekker bingewatchen. De serie speelt zich af in een klooster in Poplar, een achterstandswijk in East End (Londen) in de jaren ‘50 en ‘60 van de vorige eeuw. Je volgt de net afgestudeerde Jenny Lee en het wel en wee van een aantal vroedvrouwen en nonnen tijdens hun werk.

 

Dexter

Dexter is een Amerikaanse serie waarbij nogal wat bloed vloeit. Het hoofdpersonage Dexter Morgan is een forensische onderzoeker voor het Miami Police Department. Hij onderzoekt bloedspatpatronen. In zijn vrije tijd is hij seriemoordenaar. Bloedstollend spannend dus! En met de serie ligt er genoeg kijkplezier voor je in het verschiet, want er zijn 10 seizoenen.

Californication

De serie Californication is een comedyserie die zich in Amerika afspeelt. Alles draait om hoofdpersoon Hank Moody, een door het leven gekwelde schrijver met een seksverslaving en hang naar avontuur. Je volgt zijn onrustige leven vanaf het moment dat hij met vrouw Karen en pittige dochter verhuist van New York naar Californië. Je kunt even vooruit, want de serie telt 7 seizoenen.

 

Lees ook: Welke streamingdienst past bij jou?

 

A Handmaid’s Tale

A Handmaid’s Tale is een drie seizoenen tellende dramaserie. De serie speelt zich af in de voormalige Verenigde Staten (republiek Gilaid) aan de vooravond van een heersend fundamentalistisch schrikbewind, waarbij vrouwen worden gezien als tweederangs burgers. De vrouwen die je in dit verhaal volgt zijn onvruchtbaar. Behalve Offred, de bediende van de Commander. Zij probeert zich staande te houden in een wereld waar één verkeerd woord haar dood kan betekenen.

Tip: Het kijken van series op Ziggo kan op verschillende manieren. Wil je gaan voor gemak? Kies dan voor een compleet pakket met tv, internet en telefonie. Kijk je weinig tv, dan is alleen internet waarschijnlijk genoeg voor het kijken van je favoriete series.

 

The Good Wife

The Good Wife gaat over Alicia Florric. Zij probeert haar leven als advocate weer op te pakken nadat haar man, een openbaar aanklager, in de gevangenis belandt na een schandaal. Alicia wordt aan alle kanten tegengewerkt en moet zich hierdoor extra bewijzen tegenover strijdvaardige collega’s en de vijandige buitenwereld.

 

Curb your Enthusiasm

Als je zin hebt in iets luchtigs, kun je comedyserie Curb Your Enthusiasm (Emmy Awards 2020: Outstanding Comedy Series) volgen. Die gaat over het leven van Larry David, wonende in Los Angeles en bedenker van comedy-hitserie Seinfeld. Hij speelt zichzelf. Je volgt zijn leven en die van de mensen om hem heen: familie, vrienden, zijn huisgenoot en zijn vrouw. De meeste scènes zijn geïmproviseerd en zitten vol hilarische situaties.

Succession

Succession is een meeslepende serie, waarbij je de vader en kinderen van de familie Roy volgt. Ze bezitten één van de grootste media- en entertainmentbedrijven ter wereld, Waystar Royco. Vader Roy is 80 jaar en laat hier en daar wat steekjes vallen. Het lijkt tijd voor een opvolger, maar wie moet dit worden? En wil hij zelf wel een stap opzij doen?

 

 

Nieuwste artikelen

  • Nieuwe spelletjes voor deze zomer

  • Neem mij mee - Sarra Manning

  • De verwoestingen van Devil's Acre - Ransom Riggs

  • Water - Lara Reims

  • HIldes geluk - Marie Lamballe

Gerelateerde artikelen

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Nieuwe series die je dit jaar niet mag missen

  • De leukste tv-series voor Young Adult liefhebbers

  • 10 x series om samen met je vriend te kijken

  • Deze films en series zijn vanaf januari te zien op Netflix

Zoek in artikelen