Dit zijn de Netflix kerstfilms 2019

Ho, ho, ho.. De kerstman meldt zich dit jaar vroeg bij Netflix! Ze hebben namelijk bekendgemaakt welke Netflix kerstfilms we dit jaar kunnen verwachten en het aanbod is zeker niet mis. Daarbij hebben ze ook nog grote namen weten te strikken die de hoofdrollen vervullen. Vorig jaar zagen we Vanessa Hudgens (High School Musical) al in de Netflix kerstfilm The Princess Switch en ook dit jaar is ze weer van de partij. Maar we mogen deze kerst ook genieten van o.a. Kiernan Shipka (Chilling Adventures of Sabrina), Kristin Davies (Sex and the City) en Josh Whitehouse (Poldark)!

It's beginning to look a lot like Christmas at Netflix..

Holiday in the Wild (1 november)

Kristin Davies (Sex and the City) kruipt in de huid van Kate Conrad voor de Netflix kerstfilm Holiday in the Wild. Wanneer haar zoon het huis verlaat om te gaan studeren, boekt Kate een tweede huwelijksreis naar Zambia als verrassing voor haar man. Echter, ziet haar man het niet zitten en beëindigd gelijk hun relatie. Kate besluit alleen op Safari te gaan en tijdens een omweg door Zambia helpt ze piloot Derek Holliston (Rob Lowe) om een weesolifant te redden. Ze verzorgen hem in een lokale olifantenopvang en Kate besluit om haar verblijf te verlengen waardoor ze Kerstmis in Zambia door gaat brengen. En wie weet vindt ze wel opnieuw de liefde..

Netflix kerstfilms 2019Bron: Netflix

Let it snow (8 november)

Op kerstavond wordt een klein stadje getroffen door een sneeuwstorm. De vriendschappen en liefdeslevens van een groep middelbare scholieren worden op de proef gesteld door de komst van een gestrande popster, een gestolen vat, een groep concurrerende dansers, een mysterieuze vrouw bedekt met aluminiumfolie en een episch feest bij de plaatselijke Waffle Town. Niks zal hierna nog hetzelfde zijn. De hoofdrollen in Let it Snow zijn weggelegd voor onder andere Kiernan Shipka (Chilling Adventures of Sabrina) en Jacob Batalon (Spider-Man: Far From Home)!

Netflix kerstfilms 2019Bron: Netflix

Klaus (15 november)

De Netflix kerstfilm Klaus draait om de nieuwe postbode van Smeerensburg, genaamd Jesper. Hij raakt bevriend met de speelgoedmaker Klaus, een redelijk stugge man. Jesper doet Klaus een voorstel en vraagt hem om zijn oude speelgoed te doneren zodat hij ze gratis kan bezorgen. Klaus stemt hiermee in en wil hem zelfs onverwacht helpen. Het nieuws verspreidt zich snel onder de kinderen dat als ze Mr. Klaus een brief schrijven hij speelgoed voor ze gaat maken. Het enige probleem is dat de bewoners in Smeerensburg erg gewend zijn aan hun dagelijkse routine. Ze praten niet tegen elkaar en zorgen ervoor dat het de ongelukkigste plek op aarde is! Hopelijk kunnen Jesper en Klaus hier verandering in gaan brengen.

Netflix kerstfilms 2019Bron: Netflix

The Knight Before Christmas (21 november)

Een tovenares transporteert de Middeleeuwse ridder Sir Cole (Josh Whitehouse) naar het hedendaagse Ohio tijdens de feestdagen. Hij raakt bevriend met Brooke (Vanessa Hudgens), een slimme en aardige natuurkundelerares wie teleurgesteld is geraakt in de liefde. Brooke helpt Sir Cole zijn weg te vinden in de moderne wereld en laat hem inzien hoe hij zijn mysterieuze zoektocht kan volbrengen. Er is namelijk maar één manier waardoor hij terug kan keren naar huis. Maar wanneer hij en Brooke dichter naar elkaar toegroeien, begint Sir Cole zich af te vragen of hij wel echt terug wil naar zijn oude leven.

Netflix kerstfilms 2019Bron: Netflix

Holiday Rush (28 november)

De populaire New Yorkse radio-dj Rush Williams heeft zijn vier kinderen onwijs verwend sinds de dood van hun moeder. Op het moment dat zijn kinderen hun prijzige verlanglijstjes voor Kerstmis met hem delen, verliest hij zijn baan. Om ervoor te zorgen dat Rush op de New Yorkse radio te horen kan blijven, maken zijn producer Roxy en tante Jo een plan om hem te helpen een ander radiostation te kopen. Maar daarvoor zal de familie Williams wel een goedkoper en simpeler leven moeten gaan leiden.

Netflix kerstfilms 2019Bron: Netflix

Merry Happy Whatever (28 november)

Merry Happy Whatever is geen kerstfilm, maar een kerstserie die zich tijdens de hectische dagen voor en na Kerstmis afspeelt. We volgen Don Quinn, die zijn best doet om een balans te vinden tussen de stress die kerst met zich meebrengt en de eisen van zijn familie. Wanneer de jongste dochter Emmy uit Los Angeles overkomt met haar nieuwe vriend Matt, besluit Don dat hij hem gaat testen.

Netflix kerstfilms 2019Bron: Netflix

A Christmas Prince: The Royal Baby (5 december)

Het is Kerstmis in Aldovia en de royal baby is onderweg! Koningin Amber en koning Richard maken zich klaar om samen wat tijd vrij te nemen om de komst van hun eerste kindje voor te bereiden. Maar eerst moeten ze koning Taj en koningin Ming uit Penglia ontvangen om een 600 jaar oud verdrag te vernieuwen. Helaas raakt het verdrag vermist, waardoor de vrede in gevaar komt en een oeroude vloek ontkent kan worden. Amber moet zo snel mogelijk uitzoeken wie de dief is voordat de klok 12 uur slaat op kerstavond. Alleen dan is haar familie en het koninkrijk veilig.

Netflix kerstfilms 2019Bron: Netflix

Bron: Netflix, Entertainment Weekly

Lees ook: De eerste beelden van de aankomende Hallmark kerstfilms

Nieuwste artikelen

  • Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met Corinnes toekomst van Paula Stern

  • Winnen: 3x Beter laat dan nooit van Charlotte de Monchy

  • 7 redenen waarom Disney films niet alleen leuk zijn voor kinderen

  • Alle Beauty and the Beast films door de jaren heen

  • Deze personages werden uit de serie geschreven na het slechte gedrag van de acteur

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • De 10 leukste kerstfilms aller tijden!

  • Pikante films op Netflix

  • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

Zoek in artikelen